Birliğimizi kimse bozamaz

MHP İlçe Teşkilatı, Yönetim Kurulu üyeleri ve ailelerine iftar yemeği verdi. İftar yemeğine İl Başkanı Necat Karataş da katıldı. Yemekte birlik ve beraberlik adına önemli mesajlar verildi. RAMAZAN ayının son günlerine gelinirken Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı önceki gün İlçe yöneticilerine ve ailelerine iftar verdi. Mercan Balık Evi'nde düzenlenen etkinliğe MHP İzmir İl Başkanı Necat [&hellip]

MHP İlçe Teşkilatı, Yönetim Kurulu üyeleri ve ailelerine iftar yemeği verdi. İftar yemeğine İl Başkanı Necat Karataş da katıldı. Yemekte birlik ve beraberlik adına önemli mesajlar verildi.

RAMAZAN ayının son günlerine gelinirken Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı önceki gün İlçe yöneticilerine ve ailelerine iftar verdi. Mercan Balık Evi'nde düzenlenen etkinliğe MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Vurur, parti üyeleri ve aileleri katıldı. Birlik ve beraberlik mesajları verilen iftar yemeğinde Mutlu, son günlerde parti adına çıkan dedikodulara sert cevap verdi. İl Başkanı Karataş da birlik ve beraberliğin devam etmesi gerektiğini söyledi.

CANIM DA MALIM DA DAVAMIZA FEDA OLSUN

İftar yemeğinden sonra yapılan duaların ardından MHP İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu, son günlerde teşkilat içerisinde çıkan bazı dedikodulara sert cevap vererek, 'Başarımız gölgelendirilmek isteniyor' dedi. Mutlu, 'Partimizin son yıllarda başarılı çıkışı bazı kişiler tarafından hazmedilemiyor. Ayrıca parti içerisinde yaşanan sorunlar teşkilat içerisinde konuşulmalıdır. Her teşkilatta olduğu gibi bizim partimizde de sorunlar yaşanabilir. Fakat bunu teşkilat içerisinde çözmemiz gerekiyor. Başkalarına fırsat vermemeliyiz. Bizler bu davada ilerleyen kardeşleriz. Ayrıca benim ağzımdan çıkmayan laflar, yalan ve dedikodudan ibarettir. Bizler kimsenin adamı olmadık. Bizimle bu yolda yürümeyenler kendi yollarında yürümektedirler. Son olarak şunu söylemek istiyorum, malım ve canım bu davaya feda olsun. Birliğimizi hiç kimse bozamayacak' diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLALIM

Konuşmasını tamamlayan Mutlu'nun ardından Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Karataş, 'Bu hayırlı ayda bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Partimizin mensuplarını bir arada görmek çok güzel. Her zaman dediğimiz gibi birlik ve beraberliğimizin daim olması için böyle tablolara ihtiyacımız var. Torbalı birlik ve beraberliğini çok iyi sağlıyor. Ayrıca Dünyanın dört bir yanında Türklere yapılan zulümleri kınıyoruz. Allah zulüm görenlerin yardımcısı olsun. Bu sofralarda edeceğimiz dualar kabul olur inşallah' şeklinde konuştu. Amede ALPAGUT

Bakmadan Geçme