Çam: TBMM'de artık Tepeköylü bir vekil var

Torbalı'da yeniden birinci parti olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, bu sonuçta emeği geçen herkese teşekkür etti. ÖN seçimde CHP'den Torbalı birinci aday çıkan ve bir hafta önce yapılan genel seçimde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girmeyi başaran isimlerden olan Musa Çam şu sıralar tek tek İzmir'in ilçelerini dolaşıyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Torbalı'ya [&hellip]

Torbalı'da yeniden birinci parti olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, bu sonuçta emeği geçen herkese teşekkür etti.

ÖN seçimde CHP'den Torbalı birinci aday çıkan ve bir hafta önce yapılan genel seçimde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girmeyi başaran isimlerden olan Musa Çam şu sıralar tek tek İzmir'in ilçelerini dolaşıyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Torbalı'ya da gelen Çam, İlçe Başkanı İsmail Uygur ve ilçe örgütü tarafından ağırlanmıştı. Sadece seçim döneminde değil, vekillik yaptığı 5 yıl boyunca da ilçeyi en çok ziyaret eden İzmirli siyasetçilerden olan Musa Çam 7 Haziran seçiminin sonucunu gazetemize değerlendirdi. Torbalı'da yeniden birinci parti olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Musa Çam, bu sonuçta emeği geçen herkese teşekkür etti.

TORBALI'DA AZ FARKLA KAYBETMİŞTİK

Mecliste ikinci dönem milletvekilliği yapacak isimlerden olan Musa Çam, Torbalılıların yakından tanıdığı siyasetçilerden. İlçede taziye, düğün, mevlit gibi etkinliklere katılmaya özen gösteren, hafta sonları ilçeye bağlı köyleri ziyaret eden Musa Çam, seçimden önce yapılan ön seçimde birinci olmuştu. Seçim sonucundan sonra ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Çam, Torbalılı seçmenlere kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Çam, '2014 yılında yapılan yerel seçimde çok az bir oy fark ile belediye seçimlerini kaybetmiştik. Buna benzer, Menderes, Selçuk, Ödemiş, Kiraz, Aliağa ve Kınık'ta da çok az bir oy farkımız olmuştu. Son genel seçimde ise, başta Torbalı olmak üzere 6 ilçede yeniden birinci parti olduk. Sadece Kemalpaşa ve Kiraz'da çok az oy farkı ile ikinci parti olduk' dedi.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

İlçenin sorunlarının ve isteklerinin takipçisi olacaklarını söyleyen Musa Çam, 'Torbalı halkına, seçmenine, kadınlarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza bize vermiş oldukları destek ve katkılardan dolayı partimizi birinci yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Yaşanacak bir Türkiye'de hemşerilerime hizmet edeceğim. Torbalı'nın gelişmesi, büyümesi, kalkınması için elimden geleni yapacağımı bir Tepeköylü olarak buradan bir kez daha yenilemeyi görev biliyorum. Hemşerilerime sesleniyorum, artık Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde artık Tepeköylü bir milletvekili var.'

Bakmadan Geçme