Çat kapı hırsız!

Ertuğrul'da güpegündüz bir apartmana giren hırsızlar buradan üç evi soyup kaçtı. Kapıları çalarak evde birilerinin olup olmadığını anlayan hırsızların yöntemine akıl sır ermedi.

İLÇEDE son zamanlarda artan hırsızlık olayına bu kez bir yenisi daha eklendi. Sınır ve yöntem tanımayan hırsızların adresi bu kez Ertuğrul Mahallesi oldu. Burada bir apartmana hem de gündüz vakti giren hırsızlar tam 3 evi soydu. Evlerde o an birilerinin olup olmadığını kapıyı çalarak anlayan hırsızlar 3 evin kapısını kırarak içeri girdi. Çaldıkları kapı açıldığında 'Boyacı Ahmet evde mi?' diye sorup 'Hayır' yanıtını alınca o kattan ayrılan hırsızların apartmana zararı 20 bin lira civarında. Laptop, tablet, saat, ziynet eşyaları ve yüksek meblağda para çalan hırsızlar polis tarafından her yerde aranıyor.
AYNI APARTMANDAN 3 EV SOYULDU
Hırsızların yöntemine akıl sır ermiyor. Bu kez gündüz vakti soyguna kalkışan hırsızlar girecekleri evde kimsenin olmadığına emin olmak için kapı çalma numarasına kalkışıyor. Çaldıkları kapının açılmaması durumunda eve giren hırsızların son kurbanları aynı apartmanda yaşayan İsmail Zeybek, İbrahim Yan ve Osman Tekin'in evleri oldu. Girdikleri evlerde paha değeri yüksek olan eşyaları çalıp dakikalar içerisinde evden kaçan hırsızlar için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri teyakkuza geçti. Evlerden parmak izi tespiti yapan Olay Yeri İnceleme ekipleri bulguları emniyete götürdü. Her yerde aranan hırsızların bir an evvel yakalanmasını isteyen mağdurlar şikayetçi oldu.
DERS NOTLARINI DA ÇALDILAR
Bir iki saat boş kalan evine geldiğinde şok olduğunu belirten İsmail Zeybek 'Eve geldiğimde kapının açık olduğunu fark ettim. Sonra soyulduğumuzu anladık. Tablet, bir miktar para ve maddi değeri yüksek olan saatim çalındı. Meğer apartmanda soyulan tek kişi ben değilmişim. İnşallah hırsızlar bulunur' dedi. Evine hırsız giren Osman Tekin ise, 'Bizime evden iki laptop ve 350 lira para çalındı. Çalınan laptop üniversite okuyan oğlumundu. İçin de ödevleri vardı. Çocuk yıkıldı' diye belirtti. İbrahim DANIŞ

Bakmadan Geçme