CHP, 9 adayı ağırladı

CHP Torbalı İlçe Örgütü'ne dün 9 milletvekili aday adayı destek ziyaretinde bulundu. Kongre havasında gerçekleşen ziyarette çok sayıda partili vatandaş yer aldı. CUMHURİYET Halk Partisi(CHP) Torbalı İlçe Örgütü dün aday adaylarıyla doldu taştı. 9 İzmir 1. Bölge Aday Adayı'nın dün ziyaret gerçekleştirdiği CHP Torbalı İlçe Örgütü yoğun ziyaretler ve geniş partili katılımı nedeniyle parti binasının [&hellip]

CHP Torbalı İlçe Örgütü'ne dün 9 milletvekili aday adayı destek ziyaretinde bulundu. Kongre havasında gerçekleşen ziyarette çok sayıda partili vatandaş yer aldı.

CUMHURİYET Halk Partisi(CHP) Torbalı İlçe Örgütü dün aday adaylarıyla doldu taştı. 9 İzmir 1. Bölge Aday Adayı'nın dün ziyaret gerçekleştirdiği CHP Torbalı İlçe Örgütü yoğun ziyaretler ve geniş partili katılımı nedeniyle parti binasının üst katında kısa bir söyleşi gerçekleştirdi. Milletvekili aday adayları kendilerini vatandaşlara tanıtarak vatandaşlardan destek istedi. Kongre salonu gibi tıklım tıklım dolu olan parti binasının terasında CHP'li partililer aday adaylarına meclise girmeleri halinde taleplerini sıraladı.

9 ADAY ADAYI

CHP Torbalı İlçe binası dün yine hareketliydi. Milletvekili aday adayları dün partililerle buluştu. Kısa bir söyleşi tarzında geçen aday tanıtım toplantısına CHP Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur, CHP İzmir Eski İl Başkanı Kemal Karataş ve CHP Torbalı Eski Başkanı Faruk Akpınar da bulundu. Dün partiyi ziyaret eden milletvekili aday adaylarının arasında Selehattin Özel, Hilmi Değirmenci, Turgay Bozoğlu, Ali Yılmaz, Ergin Demir, Musa Çam, Aytekin Sözen, Hülya Güven, Sema Çuhadaroğlu yer aldı. Kendilerini bir bir anlatan aday adayları vaatlerini sıralamayı da ihmal etmedi.

KAZANAN CHP OLSUN

Toplantıda ilk önce konuşan CHP Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur, 'Bugün burada aday adaylarımız bizlere bir ziyaret gerçekleştirerek bizleri onurlandırdı. Sevgili partililerimiz, sizler de bugün aramızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Aday adaylarımız kendilerini tanıtıp sizlerden destek isteyecekler. Aday adaylarımıza adaylık yolunda başarılar diliyorum. Kazanan CHP olsun' diye belirtti. Uygur'un konuşmasının ardından aday adayları bir bir kendilerini tanıttı. Ayrıca aday adayları semt pazarında vatandaşlara broşür dağıtarak kendilerini tanıttı. İbrahim DANIŞ

Bakmadan Geçme