CHP'li vekiller teşekküre geldi

CHP İzmir Milletvekilleri 1 Kasım seçimleri sonrasında aldıkları oy oranları için çıktıkları teşekkür ziyaretleri kapsamında dün Torbalı'ya geldi. Önemli ifadelerin kullanıldığı ziyarete vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. TORBALI'DA oylarını artırmasına rağmen ikinci parti olan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir genelinde 7 Haziran'a nazaran iki milletvekili fazladan çıkardı. Dün seçilen milletvekilleri Torbalı ilçe örgütüne teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. CHP'li [&hellip]

CHP İzmir Milletvekilleri 1 Kasım seçimleri sonrasında aldıkları oy oranları için çıktıkları teşekkür ziyaretleri kapsamında dün Torbalı'ya geldi. Önemli ifadelerin kullanıldığı ziyarete vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TORBALI'DA oylarını artırmasına rağmen ikinci parti olan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir genelinde 7 Haziran'a nazaran iki milletvekili fazladan çıkardı. Dün seçilen milletvekilleri Torbalı ilçe örgütüne teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. CHP'li vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği teşekkür ziyaretine yüze yakın kişi katıldı. İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Ali Yiğit, Özcan Purçu, Tacettin Bayır ve Murat Bakan'ın geldiği teşekkür ziyaretinde vekiller önemli ifadeler kullandı. Vekiller AK Parti'nin kazandığı çoğunlukla birçok şey yapabileceğini ancak anayasayı değiştiremeyeceklerini kaydetti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

İzmir'den 7 milletvekili çıkararak büyük başarıya imza atan CHP milletvekilleri dün teşekkür ziyaretleri kapsamında Torbalı'ya geldi. Selçuk'tan sonra ilçeye gelen vekillere ilgi hayli yoğun oldu. Torbalı CHP İlçe Başkanı İsmail Uygur'un tebrik ettiği vekiller önemli ifadeler kullandı. Vekiller '2014 yılında yapılan yerel seçimde ilçede çok az bir oy fark ile belediye seçimlerini kaybetmiştik. Buna benzer, Menderes, Selçuk, Ödemiş, Kiraz, Aliağa ve Kınık'ta da çok az bir oy farkımız olmuştu. Son genel seçimde ise, birçok ilçede birinci olduk oy yükselttik. Torbalı'da çok az farkla ikinci olduk. Ancak oylarımız arttı. Emeği olan herkese teşekkür ederiz' dedi.

'YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR'

Sözlerini sürdüren vekiller 'Demokrasinin sonucu olarak ortaya çıkmış bu tabloda tabii ki heyecanlıyız. Onur duyuyoruz. Ana muhalefet partisi olarak sorumluluğumuz artmış olarak Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi için mücadele edeceğiz. Yapacak çok işimiz var. Ülkenin menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Kendi içimizde seçimlerimiz var bunlarda da partimize yakışır gibi hareket edeceğiz. CHP ve ülke menfaatleri bizler için önemli' diye belirtti. İbrahim DANIŞ

Bakmadan Geçme