Çiftlikte yetistiriyor restorantta pisiriyor

Torbali'nin en zengin yemek menüsüne sahip isletmelerin basinda gelen Yusuf Usta Ev Yemekleri yaptigi yenilikler ve menüsüne ekledigi lezzetlerle bir anda halkin yogun ilgisiyle karsilasti. ILÇEDE lezzet deyince akla gelen mekânlardan olan Yusuf Usta Ev Yemekleri son zamanlarda adini yenilikleriyle duyuruyor. Yemek tezgâhini oldukça sik bir görünüse büründüren Yusuf Usta Ev Yemekleri sikligina siklik katti. [&hellip]

Torbali'nin en zengin yemek menüsüne sahip isletmelerin basinda gelen Yusuf Usta Ev Yemekleri yaptigi yenilikler ve menüsüne ekledigi lezzetlerle bir anda halkin yogun ilgisiyle karsilasti.

ILÇEDE lezzet deyince akla gelen meknlardan olan Yusuf Usta Ev Yemekleri son zamanlarda adini yenilikleriyle duyuruyor. Yemek tezghini oldukça sik bir görünüse büründüren Yusuf Usta Ev Yemekleri sikligina siklik katti. Menüsünü de oldukça zenginlestiren isletme kendi çiftliginde yetistirdigi kuzu ve oglaklarin ürünlerini kullanarak müsteriye ulastirdigi lezzetin kalitesine güveniyor. Günde ortalama 12 çesit tatli, 12 ile 15 çesit arasi ev yemegi yine ortalama 12 çesit zeytinyagli yemek çesitleriyle ilçenin en genis ürün yelpazesine de sahip olma özelligi tasiyor.

AÇIK BUFE SALATA

Son zamanlarda adini yenilikleriyle duyurmaya iyice niyetli olan Yusuf Usta Ev Yemekleri açik büfe salata hizmetini de Torbalililarin begenisine sundu. Özellikle bayanlardan oldukça yogun ilgi alan açik büfe salata standi için mekan isletmecisi Cafer Bingül, 'Büyüksehirlerin sik restoranlarinda alisik oldugumuz açik büfe salata hizmetini ilçemizde de yapmak istedik. Özellikle bayanlarin ilgisi oldukça yogun. Yaklasik 10 ile 12 çesit salata hazirliyoruz. Su ana kadar çok da olumlu görüs aldik' diye belirtti.

OGLAK KEBABI – YAPRAK DÖNER

3 yildir Izmir Aydin asfalti üzerinde Kipa karsisinda hizmet veren Yusuf Usta Ev Yemekleri 16 kisilik uzman personeliyle de göz dolduruyor. Kaliteli hizmetin yani sira müsteri memnuniyetini de ön planda tutan Yusuf Usta Ev Yemekleri özellikle etli yemeklerinde kendi çiftliklerinde özel olarak besledikleri oglak ve kuzular kullaniyor. Birçok yörenin özel mutfaginda yer alan oglak kebabini da menüsüne katan isletme özellikle öglen ve aksam saatlerinde büyük yogunluk yasiyor. Öte yandan lezzeti, kalitesi ve menüsüyle ön plana çikan mekan sabahin erken saatlerinde çorba içmek isteyen vatandaslarla dolup tasiyor. 3 yillik ilgiden oldukça memnun oldugunu dile getiren Cafer Bingül, 'Bizi bugüne kadar tercih eden herkese tesekkür ederiz. Yeniliklerimiz devam edecek.' seklinde konustu. Öte yandan Yusuf Usta Ev Yemekleri haftanin belirli günlerinde özel yapim olan yaprak döner hizmetine de basladi. Ibrahim Danis

Bakmadan Geçme