Çok güzel oldu

Torbali’nin en büyük sosyal yasam alanlarindan biri olan Muzaffer Kebapçigil Korulugu’nda 1 ay süren bakim ve onarim çalismalari tamamlandi. Açilis, yogun bir katilimla gerçeklesti. Koruluga muhtesem bir tartan pisti insa edildi. MUZAFFER Kebapçigil Korulugu yogun bir katilimla yeniden hizmete girdi. Bir aydir süren bakim ve onarim çalismalarinin tamamlanmasi ile yeni bir çehreye kavusan Muzaffer Kebapçigil [&hellip]

Torbali'nin en büyük sosyal yasam alanlarindan biri olan Muzaffer Kebapçigil Korulugu'nda 1 ay süren bakim ve onarim çalismalari tamamlandi. Açilis, yogun bir katilimla gerçeklesti. Koruluga muhtesem bir tartan pisti insa edildi.
MUZAFFER Kebapçigil Korulugu yogun bir katilimla yeniden hizmete girdi. Bir aydir süren bakim ve onarim çalismalarinin tamamlanmasi ile yeni bir çehreye kavusan Muzaffer Kebapçigil Korulugu bastan asagiya yenilendi. Muzaffer Kebapçigil Korulugu yaklasik 1 ay önce bakima alinmis ve kapatilmisti. Geçen 1 aylik süre içinde eski banklar yenileriyle degistirildi ve birçok yeni oturma banki da koruluk içine yerlestirildi. Ayrica koruluk içinde bulunan küçük havuz yerine de büyük bir selle insa edildi. Açilisa ilgi oldukça yogundu.

AÇILISA YOGUN ILGI
KORULUK etrafinda bulunan yürüyüs yolu kauçuk kaplamalarla kaplanarak tartan pist haline getirildi. Kalinligi 15 milimetre olan kauçuk malzemeler insan sagligi için zararsiz ve düsme hallerinde de her hangi bir yaralanmanin önüne geçmis olacak. Vatandaslar gönül rahatligi ile spor ve yürüyüs yapabilecekler. Piste dösenen malzeme, uluslararasi kalite belgelerine de sahip. Korulugu adeta bastan insa eden belediye ekipleri, eskimis ve kullanilmayan spor aletleri ile çocuk oyun gruplarini da yenileriyle degistirdi. Bahçe çitleri degistirildi, yeni çiçekler ve agaçlar dikildi. Gezi yollari da yenilenerek, daha kullanisli bir hale getirildi.

IZMIR'IN EN BUYUK TARTAN PISTI YAPILDI
BELEDIYE Baskani Ismail Uygur, yaptigi açilis konusmasinda, ilçedeki sosyal yasam alanlarina sahip çiktiklarini belirterek, 'Yaklasik 1 aydir Muzaffer Kebapçigil Korulugumuzda bakim ve onarim çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu çalismalar neticesinde eskimis ve kullanilmayan banklarimizi, spor aletlerimizi yenileriyle degistirdik. Bir de selale yaptirdik. Izmir'in en büyük tartan pistini insa ettik. Ilçemize hayirli ve ugurlu olmasini temenni ediyorum,' seklinde konustu.

Bakmadan Geçme