Çok mu çok Mavi’yiz

Mavi jeanlar, yediden yetmişe herkesin büyük beğeniyle giydiği kıyafetlerin başında geliyor. Vazgeçilmez olan jean de ise bir dünya markası olan Mavi, Torbalı’da büyük ilgi görüyor. SOĞUK hava etkisini arttırmayı sürdürürken, vatandaşlar da kışa hazırlık yapmak adına mağazaların yolunu tutuyor. En çok ilgi gören mağazaların başında ise Mavi-Collezione geliyor. Mesut Güler tarafından Ertuğrul Mahallesi Kazım Dirik [&hellip]

Mavi jeanlar, yediden yetmişe herkesin büyük beğeniyle giydiği kıyafetlerin başında geliyor. Vazgeçilmez olan jean de ise bir dünya markası olan Mavi, Torbalı'da büyük ilgi görüyor.

SOĞUK hava etkisini arttırmayı sürdürürken, vatandaşlar da kışa hazırlık yapmak adına mağazaların yolunu tutuyor. En çok ilgi gören mağazaların başında ise Mavi-Collezione geliyor. Mesut Güler tarafından Ertuğrul Mahallesi Kazım Dirik Caddesi üzerinde hizmete açılan mağaza, spor giyimde bir marka haline geldi. Bay-bayan kıyafetlerinin yer aldığı mağaza, sonbahar-kış koleksiyonuyla da büyük ilgi görüyor. Özellikle jean grubunda bulunan birbirinden farklı ürünler, büyük beğeni topluyor. Modayı her daim yakından takip ettiklerini dile getiren Mesut Güler: 'Mağazamız tamamen kışlık ürünlerle donatılmış durumda. Satışa sunulan ürünleri bizzat defileden seçip getirttik. Modayı yakından takip edip, ilçe halkının beğenisine sunuyoruz. Bir zamanlar 'dar pantolon mu olurmuş?' diyenler bugün dar pantolon giyiyor. Çok yakında da bilek pantolonlar Torbalı'da moda olacaktır' dedi.

3 MARKA BİR ARADA

Torbalı'nın önemli girişimcilerinden olan Mesut Güler, 8 yıl önce giyim sektörüne el attı. 2007 yılında ilk olarak Collezione markasını Torbalı'ya getiren Güler, kısa sürede geniş bir müşteri kitlesine ulaştı. Dünyaca ünlü bir marka olan Mavi'yi de 4 yıl önce Torbalılılarla tanıştıran genç girişimci, aynı yıl Vena markasını da ilçeye getirterek, adeta voltranı oluşturdu. Ertuğrul Mahallesi Kazım Dirik Caddesi üzerinde 300 metrekarelik mağazada Mavi, Collezione ve Vena markalı ürünler satışa sunuluyor. Kış koleksiyonu ürünler, büyük beğeni toplarken, özellikle erkeklerde mont, triko ve deri montlar, bayanlarda ise kaşe kaban ve montlar büyük ilgi görüyor.

ETİKET DEĞİL, KALİTE ÖNEMLİ

İnsanların artık etiket yerine kaliteye baktığını ifade eden Mesut Güler: 'Mavi markasını Torbalı'ya getirttiğimizde, ürünlerin çok pahalı olacağı ve kimsenin almayacağı yönünde bir görüş vardı. Ama tam aksi bir durum yaşandı. Çünkü Torbalılılar etikete değil kaliteye önem veriyor. Bugün 100 liradan aşağı bir kot pantolonumuz yok ama kotta oldukça geniş bir müşterimiz var. İnsanlar artık ucuz ve kalitesiz ürün istemiyor. Kalite ve marka insanların tercihinde birinci sırada yer alıyor. Bize, Mavi, Collezione ve Vena olarak, müşterilerimize en kaliteli ve en moda ürünleri sunmaya çalışıyoruz. Bu yolda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü gösterilen ilgi, haklılığımızı gösteriyor' diye konuştu.

MAVİ, BİR DÜNYA MARKASI

Türkiye'den dünyaya açılan ilk moda markası olan Mavi, 1991 yılında İstanbul'da kuruldu. 24 yıldır Türkiye'nin lider markası olan Mavi bugün; ABD, Kanada, Almanya, Hollanda, Avustralya ve Rusya'nın aralarında bulunduğu 50 ülkede 370 shop 5.000'e yakın noktada müşterileriyle buluşuyor. Mavi'nin felsefesi, mükemmel fit'e sahip jeanslerinin ve blue jeans kültürünün etrafında, Akdenizli bir moda markası oluşturmaktır. 'Perfect Fit' anlayışı, Mavi'nin bir jeans markasından global bir moda markasına doğru gelişiminde büyük önem taşır. 'Perfect Fit' Mavi için, bir jeans'in kişinin hayat tarzını birebir yansıtması, kalite beklentisini eksiksiz karşılaması, giyim tarzına ve üzerine tam uyması anlamındadır. Yapılan araştırmalara göre Mavi, Türkiye'nin yanı sıra yurtdışında da en iyi markalar arasında dikkat çekiyor.

BİLEK PANTOLONLAR GELİYOR

Mavi jeanlerde her kalıba uygun ürünün bulunduğunu ifade eden Mesut Güler: 'Bizde her kalıba ve her bedene uygun ürün bulunuyor. Ayrıca her kalıbın da bir ismi vardır. Müşteri gelir ve sadece giydiği kalıbın ismini söyler. Denemesine dahi gerek yoktur. Ayrıca her kotun kişiye göre boy uzunluğu da var. Torbalı'da geniş bir müşteri portföyümüz var. Erkeklerde dar paça ve dar kesim moda. Bayanlarda ise yüksek bel ve yırtık ürünler revaçta. Şuanda ünlüleri bilek pantolonları ile görüyoruz. Çok yakında bu tarz kıyafetleri giyen kişileri Torbalı sokaklarında göreceğiz' şeklinde konuştu. Gökhan YALKALK

Bakmadan Geçme