Cumhurbaşkanlığı'ndan Torbalı'ya 11 bin liralık bütçe

Cumhurbaşkanlığı'nın 2022 Yatırım Programı'ndan Torbalı'ya 11 bin liralık bütçe ayrıldığı ortaya çıktı. Kemalpaşa-Torbalı yolu için ayrıldığı öğrenilen 11 bin liralık bütçe ilçede tepkiye neden oldu

Cumhurbaşkanlığı'nın 2022 Yatırım Programı'ndan Torbalı'ya 11 bin liralık bütçe ayrıldığı ortaya çıktı. Kemalpaşa-Torbalı yolu için ayrıldığı öğrenilen 11 bin liralık bütçe ilçede tepkiye neden oldu. Toplam maliyetinin 170 milyon lira olduğu bilinen proje için Cumhurbaşkanlığı'nın sadece 11 bin liralık bütçe ayırmasına CHP İzmir Milletvekili Kani Beko'dan sert eleştiri geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir TV programında 'Muhalefet belediyelerine yardım yapmadığımız yalandır' açıklamasını hatırlatan Beko, bütçeden ayrılan sembolik rakamları eleştirirken pek çok projenin ise yarım bırakıldığını açıkladı.

170 MİLYONLUK PROJEYE AYRILAN BÜTÇE 11 BİN LİRA!

Beko, 'Sayın AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmirlilere yaptığın ekonomik baskıyla, değil senin adayların, İzmir Büyükşehir Belediyesine sen bile aday olsan nal toplarsınız!' çıkışında bulundu. Öte yandan örneklerle 2022 bütçesini eleştiren Beko, 'Kemalpaşa-Torbalı yolu için ayrılan bütçe de sadece 11 bin lira. Projenin toplam maliyeti ise 170 milyon lira' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme