CUMHURİYETİN ŞEREFİNE GAZİ PAŞA OYUNU SAHNELENECEK

Cumhuriyetin 100'üncü kuruluş yıldönümü şerefine Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından bir tiyatro oyunu sahnelenecek. Atilla İlhan'ın Gazi Paşa ve Kemal Tahir'in Kurt Kanunu isimli kitaplarından sahneye uyarlanarak hazırlanan Gazi Paşa isimli oyun ile tiyatro izleyicisinin karşısına çıkacak olan Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu ekibi, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Attila İlhan'ın Gazi Paşa ve Kemal [&hellip]

Cumhuriyetin 100'üncü kuruluş yıldönümü şerefine Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından bir tiyatro oyunu sahnelenecek. Atilla İlhan'ın Gazi Paşa ve Kemal Tahir'in Kurt Kanunu isimli kitaplarından sahneye uyarlanarak hazırlanan Gazi Paşa isimli oyun ile tiyatro izleyicisinin karşısına çıkacak olan Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu ekibi, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Attila İlhan'ın Gazi Paşa ve Kemal Tahir'in Kurt Kanunu isimli kitaplarından sahneye uyarlanarak hazırlanan Gazi Paşa isimli Kurtuluş Savaşı yıllarını anlatan tiyatro oyunu; 25 Ekim günü 20:30'da Torbalı BKM'de Torbalılı tiyatro severlerin beğenisine sunulacak. Oyunun hazırlıklarını tamamlayan Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu ekibi artık oyunu sahnelemek için gün sayıyor. İlçe halkının da merakla beklediği oyunun ilk gösteriminin ise kapalı gişe oynanması bekleniyor.

Bakmadan Geçme