Dedikodudan ÇOK ÇEKTIK

  MHP Izmir milletvekili Ahmet Kenan Tanrikulu dün Torbali’ya geldi. Ilçe Teskilati’ni ziyaret eden Tanrikulu, geçtigimiz aylarda gerçeklestirilen kongrenin hayirli olmasini temenni ederken, hükümete de süt ile yüklendi. Geçtigimiz günlerde ülke genelinde dagitilan ve birçok ögrencinin rahatsizlanmasina sebep olan sütlerin, süt tozundan yapildigini iddia eden Tanrikulu: 'Bakanlik, firmalarin stoklarinda süt tozlarini eritmek için böyle bir [&hellip]

 

MHP Izmir milletvekili Ahmet Kenan Tanrikulu dün Torbali'ya geldi. Ilçe Teskilati'ni ziyaret eden Tanrikulu, geçtigimiz aylarda gerçeklestirilen kongrenin hayirli olmasini temenni ederken, hükümete de süt ile yüklendi. Geçtigimiz günlerde ülke genelinde dagitilan ve birçok ögrencinin rahatsizlanmasina sebep olan sütlerin, süt tozundan yapildigini iddia eden Tanrikulu: 'Bakanlik, firmalarin stoklarinda süt tozlarini eritmek için böyle bir girisimde bulundu. Neden çocuklara çig süt içirmiyorlar. Süt tozunda bulunan melamin adli bir madde kansere veya gida zehirlenmelerine yol açiyor' dedi.

BASKAN ADAYI TORBALI'NIN ÇOCUGU OLMALI

YEREL seçimlerin önemine deginen Tanrikulu: 'Partimiz Izmir genelinde çok güçlü. Bu gücü iyi kullanabilmek için öncelikle iyi bir aday ve sevilen belediye meclis üyeleri belirlenmeli. Torbali'da da sevilen ve buranin çocugu olan bir isim ile yola çikilirsa, iyi projeler belirlenirse, seçimlerde partimiz burada ipi gögüsler' diye konustu.

PARTIMIZI DEDIKODU BATAGINDAN KURTARIYORUZ

GENEL seçimde MHP çatisi altinda bulunup, yerel seçimde rant amaciyla baska kulvarlarda kosanlardan muzdarip olduklarini söyleyen Ilçe Baskani Yurdadog Mutlu: 'Partimizi bu dedikodu batagindan kurtarmak için var gücümüzle çalisiyoruz. 1999 ve 2004 seçimlerinde bu olaylardan dolayi çok çektik. Ancak artik bu iddialari çürütüyoruz ve yolumuza emin adimlarla devam ediyoruz. Bu iddialara da Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'in 'Bizi aldatan bizden degildir' Hadis'i Serif'i ile cevap verdik' seklinde konustu.

Bakmadan Geçme