Demir'den kongreye davet

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, tüm Torbalılıları 27 Şubat Pazar günü Aydın Sezer Çok Amaçlı Salon'da gerçekleşecek olan CHP Torbalı Olağanüstü İlçe Kongresi'ne davet etti

CHP İzmir İl Yönetimi tarafından İlçe Başkanı olarak göreve geldiği günden bu yana partiye 700 yeni üye kazandıran Övünç Demir, 27 Şubat günü Aydın Sezer Çok Amaçlı Salon'da gerçekleşecek olan Olağanüstü İlçe Kongresi'ne bütün Torbalılıları davet etti. İlçe Başkanlığı seçiminin gerçekleşeceği kongrede mevcut İlçe Başkanı Övünç Demir, 2009-2014 yılları arasında İlçe Başkanlığı görevi yapan Faruk Akpınar ve geçtiğimiz günlerde Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa ederek CHP Torbalı İlçe Başkanlığı'nda yaptığı açıklamayla İlçe Başkanlığı adaylığını açıklayan Yıldız Sivrikaya yarışacak.

DEMİR, EN AZ 250 DELEGENİN OYUNU HEDEFLİYOR

Demir, Sivrikaya'nın CHP İlçe Örgütü'nde yaptığı açıklamasını bizzat dinlemiş ve açıklamanın ardından söz alarak parti içi demokrasi vurgusunda bulunmuştu. Kongreye adaylığını daha önce açıklayan Faruk Akpınar ise şu ana kadar kamuya açık bir alanda herhangi bir açıklamada bulunmadı. CHP kulislerinden edinilen bilgiye göre mevcut Başkan Övünç Demir'in, 401 delegenin oy kullanacağı kongrede aday olmak için delegenin yarısından fazlasının imzasını aldığı ve en az 250 delegenin oyunu alarak İlçe Başkanı seçilmeyi hedeflediği öğrenildi. Sivrikaya ve Akpınar cephesinde ise bu konuya ilişkin bir bilgi edinilemedi.

Bakmadan Geçme