Devir Yunanı getir kemeri

Torbalı'nın başarılı sporcusu Hamdi Kuzgun, cumartesi günkü kemer maçı için çalışmalarını sürdürüyor. Kuzgun bu maçta Yunan rakip Giannis Sofekleous'tan kemeri almaya çalışacak

Geçtiğimiz aylarda Antalya'da gerçekleşen Karma Dövüş Sanatları (MMO) Balkan Şampiyonası'nda balkan şampiyonu olan Torbalılı sporcu Hamdi Kuzgun, burada gösterdiği başarılı performansla milli sporcu Mehmet Özer'in de dikkatini çekmişti. Özer, Kuzgun'u bu Cumartesi günü Muay Thai şampiyonasına götürecek. Kuzgun burada Yunan rakip Giannis Sofekleous'tan kemeri almaya çalışacak. Kuzgun'a sponsorları Berker Özbal ve Sıddık Bulun Tekin'den sözü verdi. Yoğun bir şekilde idmanlarını sürdüren Kuzgun, rakibini yenerek başta ilçeye olmak üzere tüm Türkiye'ye gurur yaşatmanın planlarını yapıyor.

KEMER MAÇI

Torbalılı başarılı sporcu Hamdi Kzugun tarih yazmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen MMO Balkan Şampiyonası'nda kendi kilosunda balkan şampiyonu olan Kuzgun, temmuz ayının sonunda Las Vegas'ta gerçekleşecek olan dünya şampiyonasına da gitme hakkı kazandı. Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Kuzgun, Antalya'da sergilediği performansla ülkemizi Yunanistan'daki şampiyonada da temsil etme fırsatı yakaladı. Yunan rakibinden kemer almak için maça çıkacak olan Kuzgun, günlük 6 saatlik antrenmanlarını sürdürüyor. İzmir'de milli sporcu Mehmet Özer tarafından çalıştırılan Kuzgun'un dövüşeceği maçın tanıtımı hızlı bir şekilde devam ediyor.

YUNANİSTAN YOLCUSU

Başarılı milli sporcu Kuzgun, sponsor destekleriyle Yunanistan ve ABD'ye gidecek olan Kuzgun, hem ilçeye hem de tüm ülkeye büyük bir gurur yaşatmanın hesaplarını yapıyor. Uluslararası spor kanallarının da yayınlayacağı maçlarda dövüşecek olan Kuzgun, 'Sponsorlarım Sıddık Bulun Tekin ve Berker Özbal'a teşekkür ederim. Onların destekleriyle balkan şampiyonu oldum. Onların destekleriyle daha da iyisini yapacağım. Yunanistan'daki bu cumartesi günü gerçekleşecek olan kemer maçına önem veriyorum. İnşallah rakibimi geçip kemeri alırım. Torbalıya kemerle dönmek istiyorum' derken, sponsorlar da Kuzgun'a güvendiklerini, onun başarılarıyla gururlandıklarını söyledi.

İbrahim DANIŞ

 

Bakmadan Geçme