Dışişleri Bakanı'ndan Torbalı çıkarması

İzmir'de bir dizi temaslar yürüten Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu önceki gün Torbalı'daydı. Partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Çavuşoğlu ardından Torbalı Belediyesi'ne geçti. Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu önceki gün Torbalı'ya geldi. Bir takım çalışmalar kapsamında geçtiğimiz gün İzmir'e gelip İş adamlarıyla buluşan Bakan Çavuşoğlu önceki gün de partisinin ilçe teşkilatına ve Torbalı Belediyesi'ne bir [&hellip]

İzmir'de bir dizi temaslar yürüten Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu önceki gün Torbalı'daydı. Partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Çavuşoğlu ardından Torbalı Belediyesi'ne geçti.

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu önceki gün Torbalı'ya geldi. Bir takım çalışmalar kapsamında geçtiğimiz gün İzmir'e gelip İş adamlarıyla buluşan Bakan Çavuşoğlu önceki gün de partisinin ilçe teşkilatına ve Torbalı Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan'ın da eşlik ettiği Bakan Çavuşoğlu ilçe teşkilatında önemli mesajlarda bulundu. Partililer tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Çavuşoğlu, Torbalı Belediyesi'ndeki ziyaretin ardından Selçuk'a gitti.

G20'YE BAŞKANLIK EDİYORUZ

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Torbalı'ya geldi. Parti teşkilat binasında onlarca partiliyle bir araya gelip Yeni Türkiye hedeflerini anlatan Çavuşoğlu, siyasi istikrarın sağlanmasının hem dış politikada hem de iç politikada faydalı olacağını belirtti. Yapılan ve atılacak adımlardan söz eden Çavuşoğlu muhalefetin yaptıklarından ve vaatlerinden de söz etti. Çavuşoğlu, 'Onlar istiyor ki Türkiye hala ezik bir ülke olsun, birinci sınıf değil; ikinci sınıf bir ülke olsun. Yok öyle bir Türkiye. Çünkü, dünyanın en zengin 17. ülkesiyiz. Çünkü G20'ye başkanlık ediyoruz. IMF'nin kapısında 1 milyar dolar için dilenen Türkiye'nin bugün G20'ye başkanlık edeceğini söylesek inanır mıydınız? İnanmazdınız.' şeklinde belirtti.

TORBALI'DA YİNE BİRİNCİ OLACAĞIZ

İlçenin mevcut potansiyeli hakkında bilgi sahibi olan Çavuşoğlu'na Torbalı'yı anlatan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yapılacak olan projeler için de Bakan'dan destek istedi. Ziyaretten ötürü onur duyduklarını dile getiren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, 'Bakanımız bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Yeni Türkiye yolunda önümüzde hedefler var. Bunları daha önce sözünü verdiğimiz gibi yine gerçekleştireceğiz. Torbalı'da yine birinci parti olacağız' şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme