Evet videosu hazırladılar

Ak Parti referandum öncesi yoğun bir çalışma takvimi içerisinde. AK Parti Torbalı Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Sefer Adıgüzel, özgün bir programı ile çalmadık kapı, ulaşmadık vatandaş bırakmayacaklarını söyledi.

TBMM´de görüşmeleri tamamlandıktan sonra Başkanlık sistemini de içeren Anayasa değişikliği için Nisan ayında gerçekleştirilecek olan referandum için çalışmalar devam ederken siyasi partiler oldukça yoğun bir tempo ile sandığa hazırlanıyor. Bu kapsamda en harekeli teşkilatlardan olan AK Parti'nin Gençlik Kolları sıkı bir çalışma programı hazırladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Torbalı Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Sefer Adıgüzel, özgün bir çalışma programı ile çalmadık kapı, ulaşmadık vatandaş bırakmayacaklarını söyledi. Adıgüzel, bu referandum süresince ülkenin geleceğe daha sağlam adımlarla gidebilmesi, yarınların refah ve huzurla geçebilmesi için durmadan yorulmadan çalışacaklarını söyledi.

VİDEO HAZIRLADILAR
Anayasa değişikliğini içeren kanun teklifi TBMM'den geçmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasına sunuldu. Cumhurbaşkanı'nın onayının ardından geçecek 60 günlük sürenin ardından da referandumun yapılması bekleniyor. Kendilerine sıkı bir çalışma programı hazırlayan AK Parti'nin Torbalı Gençlik Kolları hem sandık güvenliğine yönelik hem de referandum öncesi propaganda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gençlik Kolları oldukça profesyonelce hazırlanmış bir videoda 'Neden Evet' sorusunu cevaplandırdı. 'Neden evet? Çünkü…' ile başlayan videoda yeni sistemin neler getireceği, avantajları tek tek anlatılıyor. Sefer Adıgüzel, bu videoyu ziyaret ettikleri köy ve mahallelerde vatandaşlara izlettireceklerini söyledi.

TORBALI EVET DİYECEK
Referandumda Torbalı'da evet sonucu çıkacağına inandıklarını söyleyen Sefer Adıgüzel, 'Referandumda çıkacak kararın önemini de göz önüne aldığımızda gençlerin üzerine düşen sorumluluğun farkındayız ve bunun için de çalışıyoruz Referandum sürecinde sık sık ilçe ziyaretlerinde bulunacaklarını ve referandum çalışmalarını parti yönetimi birlikte koordinasyon içinde yürüteceklerini kaydeden Adıgüzel, 'Maksadımız kapı kapı dolaşmak. Bir sürü projemiz var, çalışma şeklimiz var. AK Gençlik referanduma hazır. Daha güçlü Türkiye için çok çalışacağız' dedi.

Bakmadan Geçme