Fabrikadan halka satis

Sepiciler Çaybasi Deri Sanayi, bir ilke daha imza atti. Geçtigimiz yillarda deri ceket üreterek önemli bir yenilik gerçeklestiren firma simdide kendi ürettigi derilerinden ayakkabi üretti. Sepiciler ürettigi deri ayakkabilari fabrikada satiyor   SEPICILER Çaybasi Deri Sanayi, bir ilke daha imza atti. Uzun yillardir deri sektöründe bir numara olan Sepiciler Çaybasi Deri Sanayi, geçtigimiz hafta bir [&hellip]

Sepiciler Çaybasi Deri Sanayi, bir ilke daha imza atti. Geçtigimiz yillarda deri ceket üreterek önemli bir yenilik gerçeklestiren firma simdide kendi ürettigi derilerinden ayakkabi üretti. Sepiciler ürettigi deri ayakkabilari fabrikada satiyor

 

SEPICILER Çaybasi Deri Sanayi, bir ilke daha imza atti. Uzun yillardir deri sektöründe bir numara olan Sepiciler Çaybasi Deri Sanayi, geçtigimiz hafta bir ilke imza atarak deri ayakkabi üretimine basladi. Ilk seferde 2 bin 500 ayakkabi saf deriden üretilirkenayakkabilar fabrikada halka satisa sunuldu. 2 yil önce deri üretiminden deri ceket üretimine geçen ve kisa sürede tükenen ürünlerin yerini simdilerde ayakkabi aldi. 2 bin 500 ayakkabidan suan sadece 450 ayakkabi kaldigi bildirildi.

PIYASANIN YARI FIYATINA

Kundura, babet ve çocuk ayakkabisi üretimi gerçeklestirdiklerini belirten satis sorumlusu Ugur Akkale, 1 hafta içerisinde ayakkabilarin neredeyse bitme noktasina geldigini söyledi. Eldeki ürünlerin de kisa bir süre içerisinde bitecegini yineleyen Akkale, 'Geçtigimiz yillarda deri ceket ürettik. 1 hafta içerisinde tükenmisti. Simdi ise fabrikamiz ayakkabi üretti. Saf deriden yapilan ayakkabilar büyük bir ilgi görüyor. Piyasada 130 liradan satilan ayakkabilar burada 35 ile 70 lira arasinda satiliyor. Bizler kendi fabrikamizda üretilen derileri kullanarak ayakkabi imal ettik. 3 çesit ayakkabi bulunuyor. Bu ürünleri ve fiyatlari duyanlar fabrikamiza kosup aliyor. Talep yogun olursa ayakkabi üretmeye devam edecegiz' ifadelerini kullandi.

ORTOPEDIK ÇOCUK AYAKKABILARI

Dünyaca ünlü olan Sepiciler Çaybasi Deri Sanayi Fabrikasi, kalitesini bir kez daha kanitlamis oldu. Yaptirdigi ürünleri yurt disina ihraç eden ve her geçen gün büyümeye devam eden fabrika simdilerde ayakkabi üretimine basladi. Geçen hafta üretilen deri ayakkabilarin saglikli oldugunu ifade eden satis danismani Ugur Akkale, 'Çocuk ayakkabilari ortopediktir. Diger ayakkabilar ise saglikli bir sekilde yapildi. Kokma, yipranma yapmaz. Bu kapsamda sirketimiz kendisine güveniyor. Saglikli olmasi bizim en büyük tercihlerinden birisidir. Herkesi ayakkabi almaya davet ediyoruz. Piyasanin yari fiyatina vermeye devam ediyoruz' seklinde konustu.

Bakmadan Geçme