Fatih İlkokulu yine açılamadı

Önceki hafta Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın da katılımıyla ikinci dönem eğitime açılacağı müjdesi verilen Fatih İlkokulu ikinci dönemin başlamasına rağmen eğitim öğretime başlayamadı

Geçtiğimiz hafta Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Attila Kaya, Ak Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, İzmir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun tarafından 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde eğitime açılacağı müjdesi verilen ve müteahhit eşliğinde gazetecilerle içinde gezilen Fatih İlkokulu yine eğitim öğretime başlayamıyor. Fatih İlkokulu'nda görev yapan öğretmenlere okul yönetimi tarafından gönderilen mesajla öğretmenlerin konu hakkında velilere bilgi verilmesinin istendiği öğrenildi.

 

NE ZAMAN AÇILACAĞI BELİRSİZ

Okul yönetimi tarafından öğretmenlere gönderilen mesajda Pazartesi günü Hasan Salih Çetineller İlkokulu'nda eğitim öğretime başlanacağı ve konunun velilere duyurulması istendi. Okulun geçici kabulü eksikler olması nedeniyle mühendislerce yapılmadığı ve müteahhitten bu eksiklerin tamamlanmasının istendiği bilgisi verilen mesajda okulun bu eksikler giderildikten sonra eğitim öğretime başlayabileceği ifade edildi. Okulun eksiklerinin ne zaman giderilerek eğitim öğretime alınacağına ilişkin yetkili mercilerden henüz yapılan bir resmi açıklama bulunmuyor.

Bakmadan Geçme