Fenerium magazasi açiliyor

Fenerbahçe tutkusuyla da taninan Sükrü Kolcu Fenerium magazasini Ilçe halkinin ayagina getiriyor. Formadan tisörte, bardaktan saate kadar onlarca orijinal lisansli ürün Fenerbahçeli taraftarlarin begenisine sunulacak TORBALILI Fenerbahçe taraftarlarina müjde. Fenerbahçe’nin resmi magaza zinciri Fenerium Torbali’ya geliyor. Fenerbahçe tutkusuyla da taninan Sükrü Kolcu Fenerium magazasini Ilçe halkinin ayagina getiriyor. Ekol Spor Giyim Magazasi’nda açilacak Fenerium standi [&hellip]

Fenerbahçe tutkusuyla da taninan Sükrü Kolcu Fenerium magazasini Ilçe halkinin ayagina getiriyor. Formadan tisörte, bardaktan saate kadar onlarca orijinal lisansli ürün Fenerbahçeli taraftarlarin begenisine sunulacak

TORBALILI Fenerbahçe taraftarlarina müjde. Fenerbahçe'nin resmi magaza zinciri Fenerium Torbali'ya geliyor. Fenerbahçe tutkusuyla da taninan Sükrü Kolcu Fenerium magazasini Ilçe halkinin ayagina getiriyor. Ekol Spor Giyim Magazasi'nda açilacak Fenerium standi önümüzdeki günlerde Fenerbahçe taraftarinin hizmetine girerken, takimin lisansli ürünleri satisa sunulacak. Formadan tisörte, bardaktan saate kadar onlarca orijinal lisansli ürün Fenerbahçeli tarafarlarin begenisine sunulacak. Sükrü Kolcu: 'Normal bir Fenerium magazasinda hangi ürünler oluyorsa burada da o ürünler bulunacak. Fenerbahçe taraftarlarini Izmir veya baska bir yere gidip de ürün alma zahmetinde kurtaracagiz' dedi.

TAKIMIMIZA DESTEK OLMAK AMACINDAYIZ

20112012 futbol sezonuna sike skandalinin gölgesinde baslanmisti. Sampiyonlar Ligi'nden men edilince 30 milyon Euro gibi büyük bir gelirden olan Fenerbahçe'ye taraftari sahip çikmis, takimin lisansli ürünlerine adeta saldiran taraftarlar takimin zararinin giderilmesinde büyük rol oynamisti. Torbali Fenerbahçeliler Dernegi'nin kurucularindan olan Sükrü Kolcu, Fenerium magazasinin Torbali'ya açilisini bu destegin bir parçasi olarak görüyor ve ticari amaç gütmediklerini belirtiyor. Kolcu: 'Takimimiz zor bir dönemden geçiyor. Taraftarlar olarak elimizden geldigince destek çikiyoruz. Torbali'da açilacak bir Fenerium bu destegimizi perçinleyebilir diye düsündük. Fenerbahçe taraftari her zaman lisansli ürün kullanir. Magazamizin Torbali'daki Fenerbahçelilerin de takimlarini desteklemesine vesile olacagini umuyoruz' dedi.

FENERIUM ÖNCU

TURKIYE'DEKI pek çok büyük kulübün resmi ürün satis magazasi var. GS Store, TS CLub Store, Bursa Store ve Kartal Yuvasi bunlardan birkaçi. Ancak bu iste öncü olan kulüp Fenerbahçe'nin lisansli ürünlerinin satildigi Fenerium magazalari. Sükrü Kolcu: 'Fenerium diger kulüplere öncü olmustur ve daha ileridedir' dedi. Magazalar zinciri ilk kuruldugunda futbol takiminin giydigi formalar da bu etiketle satiliyordu. Daha sonra forma sponsorlugu anlasmasi ile formalarin yapimini bir spor giyim magazasi üstlenmisti. Fenerium magazalarinda bu formalarla birlikte Fenerium logolu veya kulübün lisansli ürünlerini imal eden diger firmalarin ürünleri satiliyor. Fenerbahçe taraftari Torbali'daki Fenerium magazasinda da tüm bu ürünleri alma sansina sahip olacak.

Bakmadan Geçme