22 yaşında ölümü seçti

Muratbey Mahallesi'nde yaşayan Recep Ceylan isimli genç, atıl bir binada tavana astığı iple hayatına son verdi. Ceylan geçtiğimiz ay askerlik görevini tamamlamıştı.

TORBALI'NIN yakasını bırakmayan intihar yine can aldı. Önceki gün henüz 22 yaşında olan bir genç ölmek için Torbalı Mahallesi'nde atıl durumda bulunan harabe evleri seçti. Bisikletiyle buraya kadar gelen Recep Ceylan, tavana astığı iple hayatına son verdi. Askerden çok kısa süre önce gelen, psikolojik durumu kötü olduğu iddia edilen Ceylan'ın ölümü ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini üzdü. Harabe evde fotoğraf çekmek için bölgeye giden iki çocuk tarafından görülen Ceylan için, çocuklar hemen polise haber verdi. Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler daha sonra acı haberi ailesine verdi. Recep Ceylan'ın daha önce kapatılan Demokratik Toplum Partisi(DTP)'nin eski ilçe başkanlarından Ramazan Ceylan'ın oğlu olduğu öğrenildi.

ASKERDEN YENİ GELMİŞTİ

Ölümünün ardından herhangi bir not bırakmayan genç, ardında büyük bir sır bıraktı. Dün cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Recep Ceylan Adana'da toprağa verilecek. Bugün kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak olan Recep Ceylan'ın geçtiğimiz ay askerlik görevini tamamlayıp ilçeye döndüğü ifade edildi. Bu görevinden döndükten sonra moralsiz olduğu ifade edilen Ceylan içi Muratbey Mahallesi'ndeki evlerinde taziyeler kabul ediliyor.

Bakmadan Geçme