Göçmenler Hüsman’da karar kildi

15 günde 3 baskanin degistigi Torbali Balkan ve Rumeli Göçmenleri Dernegi’nde sular yavas yavas duruluyor.  Dernegin son baskani Camci Mustafa Hüsman. SON dönemde çalkantili günler geçiren Torbali Balkan ve Rumeli Göçmenleri Dernegi’nde sular yavas duruluyor. Son 15 günde 'baskan bollugu' yasayan dernegin yeni Baskani Kanaat Cam’in sahibi Mustafa Hüsman. 2 hafta önce baskanlik görevini birakan Mustafa [&hellip]

15 günde 3 baskanin degistigi Torbali Balkan ve Rumeli Göçmenleri Dernegi'nde sular yavas yavas duruluyor.  Dernegin son baskani Camci Mustafa Hüsman.

SON dönemde çalkantili günler geçiren Torbali Balkan ve Rumeli Göçmenleri Dernegi'nde sular yavas duruluyor. Son 15 günde 'baskan bollugu' yasayan dernegin yeni Baskani Kanaat Cam'in sahibi Mustafa Hüsman. 2 hafta önce baskanlik görevini birakan Mustafa Okuroglu'nun yerine ilk olarak Enver Berber seçilmisti. Dernek yönetimi son olarak ilçenin sevilen esnaflarindan Mustafa Hüsman'da karar kildi. Hüsman, Cuma günü yapacagi basin açiklamasi ile baskanligini kamuoyuna duyuracak.

BASKI MI YAPILDI?

AK PARTI Izmir Milletvekili Rifat Sait dernek tarafindan düzenlenen konsere çagrilmis ve burada siyasi içerikli bir konusmaya yaparak muhalefete yüklenmisti. Bu konserden sonra elestiri okarlina hedef olan dernek baskani Mustafa Okuroglu'nun dernek baskanligindan istifa etmesi 'Baski mi yapildi' iddialarini gündeme getirmisti. Öyle ki dedikodular Rifat Sait'in bile kulagina gidince Torbali'ya gelen vekil, Okuroglu ile bulusmus, 'Böyle bir durum olduysa çok üzülürüm' seklinde konusmustu. Geçtigimiz günlerde gazetemize açiklama yapan Mustafa Okuroglu böyle bir durumun söz konusu olmadigini, dernek yöntemini gençlere birakmak istedigini ifade etmisti. Sularin durulmaya baslandigi dernekte yeni baskan seçimi ile yeni bir döneme girildi.

YENI ARKADASLAR BASKAN DEGISIKLIGI ISTEDI

ILÇENIN tecrübeli ve sevilen esnaflarindan Kanaat Cam'in sahibi Mustafa Hüsman, yönetim kurulunun ortak karari ile baskanliga seçildi. Aslinda kafasinda böyle fikrin olmadigini, gerek yönetim kurulunun ortak karari gerekse de Mustafa Okuroglu'nun destegi ile baskanligi kabul ettigini söyleyen Hüsman, 'Yeni süreç hepimize hayirli olsun. Mustafa Okuroglu benim hem ögretmenim hem de deger verdigim bir büyügümdür. Kendisi beni destekledigini söylemese asla bu görevi kabul etmezdim. Hiçbirimizin arasinda bir kirginlik yok. Mustafa hocamiz islerinin ygunlugundan dolayi görevi birakti. Dernekte sikinti yoktu. Sadece aramiza yeni katilan arkadaslar baskan degisikligi istedi ama onlar da sonradan pisman oldu. Simdi Sayin Okuroglu'nun Onursal Baskanliginda yolumuza devam edecegiz. Dernegimizin amacina uygun çalismalarimiza baslayacagiz. Yönetimde hiçbir sikinti yok' seklinde konusarak sözlerini tamamladi.

Bakmadan Geçme