Günaydın, resmen ilçe başkanı

AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı görevine atanan Selman Günaydın, bugün İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den mazbatasını aldı. Günaydın, eski İlçe Başkanı Hasan Akbıyık'ın da katıldığı devir teslim töreni sonrası açıklamalarda bulundu

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen AK Parti ilçe kongrelerinin tamamen iptal edilmesinin ardından, atama yapılması beklenen başkanlar sırayla görevlerine atanıyor. Bu kapsamda Genel Merkez tarafından AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı görevine Selman Günaydın resmen atandı. Günaydın bugün İzmir İl Başkanlığına giderek Kerem Ali Sürekli'den mazbatasını aldı. Eski İlçe başkanı Hasan Akbıyık'ın da katıldığı devir teslim töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Günaydın, 'Bilindiği üzere, 7. Olağan Kongre takvimimiz gereği başlamış olan ilçe kongreleri sürecimiz, Koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle belirli olmayan ileri bir tarihe ertelenmişti. Genel Merkezimiz bu çerçevede yeni bir değerlendirme yapmış, sürecin hassasiyeti ve çalışmaların sekteye uğramaması açısından Torbalı'da atama yöntemiyle yeni bir yönetim oluşturulmasını uygun bulmuştur. Bu çerçevede, daha önce görevine devam etmeyeceği kararını kamuoyuyla paylaşmış olan Hasan Akbıyık başkanımızın yerine Torbalı İlçe Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in tensipleri ve İzmir İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli'nin teveccühleri ile bugün şahsıma tevdi edilen Torbalı İlçe Başkanlığı görevi, benim için şerefle omuzlayacağımız Türkiye davasını çok daha ileri götürmek için yüksek gayret göstereceğimiz onurlu bir görevdir. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu hareketin hangi kademesinde olursa olsun görev yapmak, büyük bir şereftir' ifadelerini kullandı.


'ŞİMDİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIP, YOLLARA DÜŞME VAKTİ'
Günaydın, açıklamasının devamında 'Yeni dönemin anahtar kelimeleri; vefa, samimiyet, güçlü iletişim, ortak akıl ve katılımcılık olacak. Samimiyetle gayret gösterip, güçlü iletişim kuracak, ortak akılla hareket edecek ve katılımcı siyaset anlayışıyla gece gündüz Torbalımız için çalışacağız. Geçmiş ve gelecek arasında sağlam bir köprü kurup, vefa ve samimiyeti her zaman diri tutacağız. Vatandaşlarımız, partimizin 2001 ruhunu Torbalı teşkilatımızda net bir şekilde görecek. Şimdi gece gündüz çalışıp, yollara düşme vakti. Bu vesile ile Hasan Akbıyık Başkanımız nezdinde bugüne kadar görev yapmış ilçe başkanlarımıza ve geçmişte görevde bulunmuş tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte teveccühlerinden dolayı Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ, MKYK Üyemiz Sayın Mahmut Atilla Kaya, İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli başta olmak üzere, Milletvekillerimize, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize ve tüm teşkilatımıza şükranlarımı arz ediyorum. En kısa sürede 30 kişilik asıl ve 15 kişilik yedek yönetim kurulumuzu, birlikte çalışacağımız mesai arkadaşlarımızı belirleyerek kamuoyuyla paylaşacağız. Partimizin İlçe Başkanı olarak, tüm teşkilatımızla, Torbalımız ve Türkiyemiz için çok çalışıp, ter dökeceğimiz günler için şimdi yollara düşme vakti. Allah yar ve yardımcımız olsun' diyerek sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme