HALİS KOÇ'TAN POLİSİYE ROMAN

Gazeteci - Yazar Halis Koç, beşinci romanını yayınladı. Türkiye Polisiye Yazarlar Birliği Üyesi Halis Koç, polisiye tutkunları için heyecan verici yeni kitabı Cinayet Köy ile okurlarının karşısına çıktı.

Torbalı'nın sevilen ismi Gazeteci - Yazar Halis Koç, beşinci romanını yayınladı. Türkiye Polisiye Yazarlar Birliği Üyesi Halis Koç, polisiye tutkunları için heyecan verici yeni kitabı Cinayet Köy ile okurlarının karşısına çıktı. Erkekler Yalnız Ölür, İnsan Şeytanlaşırsa, Kırmızı Bir Düştü Adın ve Sürgün Polisin Cinayet Günlüğü gibi eserleriyle tanınan Halis Koç'un yeni romanı, Kitap Müptelası'nda ön satışa sunuldu.

HEYECAN DOLU BİR MACERA

Polisiye türündeki eserleriyle geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan Koç, Cinayet Köy'ün de büyük beğeni toplayacağını dile getirerek, kitabının çok yakında tüm kitap sitelerinde satışa çıkacağını belirtti.
Polisiye edebiyatının güçlü kalemlerinden biri olarak öne çıkan Koç, okurlarına, “Heyecan dolu bir macera sizleri bekliyor. Umarım bu yeni kitabım da büyük bir keyifle okunur,” şeklinde seslendi.

KİTAPLARI ÇOK BEĞENİLİYOR

2021 yılında Kırmızı Bir Düştü Adın isimli romanla ilk eserini ortaya koyan Koç, geçen üç yılda dört roman daha yazdı. Usta gazeteci, daha önce yazdığı romanlarıyla okuyucuların beğenisini kazanmış ve olumlu eleştiriler almıştı.

HALİS KOÇ KİMDİR?

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Halis Koç 1970 yılında Sakarya'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu olan Koç, 2012 yılında gazetecilik yaşamına başladı. 2021 yılında emekli olmayı ve vaktini eser yazmaya ayırmayı tercih eden Koç, bu tarihten itibaren üç roman yazdı.

Bakmadan Geçme