Hanife, Fox TV'de Talibini ariyor

Torbali'da ikamet eden 20 yasindaki Hanife Ömrüm Gürdal, talibini FOX TV ekranlarinda yayinlanan Esra Erol'la programinda ariyor. Anne adayi olmak isteyen Hanife, maço erkeklerden hoslandigini belirtti. Torbalili Hanife Ömrüm Gürdal, FOX TV ekranlarinda yayinlanan 'Esra Erol'la' adli evlendirme programina katildi. Yayinlandigi günden bu yana yüzlerce çifti evlendirmeyi basaran Esra Erol, yeni programiyla da, hayat arkadasini [&hellip]

Torbali'da ikamet eden 20 yasindaki Hanife Ömrüm Gürdal, talibini FOX TV ekranlarinda yayinlanan Esra Erol'la programinda ariyor. Anne adayi olmak isteyen Hanife, maço erkeklerden hoslandigini belirtti.

Torbalili Hanife Ömrüm Gürdal, FOX TV ekranlarinda yayinlanan 'Esra Erol'la' adli evlendirme programina katildi. Yayinlandigi günden bu yana yüzlerce çifti evlendirmeyi basaran Esra Erol, yeni programiyla da, hayat arkadasini arayanlara yardimci oluyor. 20 yasindaki Hanife Ömrüm Erdal'da, evlenecegi ve mutlu bir yuva kuracagi es adayini, Esra Erol araciligiyla ariyor. Yaklasik 15 gündür programa katilan ve taliplerini bekleyen genç kiz, karsisina çikan taliplere ise ret cevabini verdi. Anne olmak istedigini ve renkli bir insan oldugunu dile getiren genç kiz, yeni taliplerini bekliyor.

YUVAYI ESRA EROL YAPAR!

Yüzlerce mutlu yuvanin kurulmasina vesile olan, hasretlere son veren, aska, sevgiye dair umutlari her dem taze tutan Esra Erol, çiftlerin mutluluga yelken açmasina yuvalar kurmaya devam ediyor. Samimiyeti, dogalligi ve dürüstlügüyle, Türkiye'nin en sevilen sunucusu olan Esra Erol, hafta içi her gün ülkenin en çok izlenen evlilik programiyla FOX TV ekranlarinda yer aliyor. Hafta içi her gün 16.30'da, yeni dekoru ve evlilik yolunda ilk adimlarini atan yepyeni gelin ve damat adaylariyla, Esra Erol yine firtinalar estiriyor. Birbirinden ilginç, gelin ve damat adaylarinin yer aldigi program, her hafta Türkiye'nin de gündemine oturuyor.

ANNE OLMAK ISTIYOR

Ekranlarin en sevilen yüzlerinden, yillardir mutlu evliliklere araci olan, sicakligi, nesesi ve dogalligiyla gönüllere taht kuran Esra Erol'un sunuculugunu yaptigi Esra Erol'la programina Torbali'dan da 20 yasindaki Hanife Ömrüm Gürdal katildi. On binlerce kisi arasinda basvurusu kabul olan Hanife, yaklasik 15 gündür programa çikiyor. Taliplerini bekleyen genç kiz, bugüne kadar hiç evlenmedi. Rutin bir hayati oldugunu ve anne olmayi çok istedigini belirten Gürdal, karsisina çikan taliplere de bugüne kadar olumsuz yanit verdi.

 

GÖKHAN YALKALK

Bakmadan Geçme