Hastane yükseliyor

52 milyon 670 bin liraya mal olacak olan 250 yatakli devlet hastanesinin kaba insaati devam ediyor. 9 bloktan olusan ve temeli biten hastane yükselmeye baslarken, çalismalar ikinci katta sürüyor.       2014'ün ilk aylarinda ihalesi yapilan 250 yatakli Torbali Devlet Hastanesi'nde çalismalar tam gaz devam ediyor. Yagmur, rüzgar, don ve soguk havaya ragmen 100 [&hellip]

52 milyon 670 bin liraya mal olacak olan 250 yatakli devlet hastanesinin kaba insaati devam ediyor. 9 bloktan olusan ve temeli biten hastane yükselmeye baslarken, çalismalar ikinci katta sürüyor.

 

 

 

2014'ün ilk aylarinda ihalesi yapilan 250 yatakli Torbali Devlet Hastanesi'nde çalismalar tam gaz devam ediyor. Yagmur, rüzgar, don ve soguk havaya ragmen 100 kisilik ekip hummali bir sekilde çalisarak hastaneyi zamaninda yetistirmeye çalisiyor. 7 bloktan olusan devasa hastanenin temel çalismalari sona erdi. Ekipler, 2. ve 7. blokta yogunlasirken, ikinci kata kadar gelindi. Torbalililarin büyük bir merakla bekledigi hastane yükselirken, Taseron Firma Mirsan Demir Idari Isler Amiri Sükrü Kaya, 'Firma olarak 8 tane dev hastane projesi hayata geçirdik. Torbali Devlet Hastanesi, mimarisi açisindan oldukça güzel ve modern. Insanlar disaridan gördüklerinde 5 yildizli bir otele geldiklerini sanacaklar' dedi.

52 MILYON LIRALIK HASTANE

Torbali'ya yeni hastane kazandirilmasi amaciyla 11 yildir süren çalismalar, 2013 yilinda meyvesini verdi. Izmir-Aydin asfalti üzeri Adliye Sarayi karsisinda, Orman Fidanligi'na ait 70 dönümlük arsa Saglik Bakanligi'na devredilirken, 250 yatakli hastanenin ihalesi de geçtigimiz yil gerçeklestirildi. Denmars Turizm Ticaret LTD. STI. ihaleyi 52 milyon 670 bin liralik bedelle kazanirken, hastanedeki ilk kazma geçtigimiz aylarda vuruldu. 250 yatakli hastane, 2 yil içerisinde tamamlanacak. Buna göre, Torbalililar 2016 yilinin sonlarina dogru yeni ve modern bir hastanede tedavi görecek. Bütün branslarda polikliniklerin yer alacagi hastanede uzman hekimler 7/24 görev yapacak. Hastanede, 18 diyaliz yatagi, 10 genel yogun bakim yatagi,10çocuk yogun bakim yatagi, 10 adet cerrahi yogun bakim yatagi, 4 ultrason odasi, 2 adet mamografi odasi, 4 farkli görüntüleme odasi yer alacak.

 2.KATA GELINDI

70 bin metrekarelik alana insa edilen 7 bloktan olusan hastane 7 katli olacak. 292 araç kapasiteli,kapali otoparki ve bir tane de helikopter pisti olan hastanede çalismalar kaba insaat seviyesinde sürüyor. Bütün hava muhalefetine ragmen hastanede çalismalarin büyük bir hizla devam ettigini kaydeden Sükrü Kaya: '100 kisilik ekibin çalistigi hastanede temel bitti. Ikinci ve yedinci bloklar 2. katta. Firma olarak bugüne kadar 8 adet hastane insa ettik. Eger hava sartlari bizi engellemez ise bu yilin ortalarina geldigimizde kaba insaatin büyük bir kismi tamamlanmis olacak. Torbali'da yapilan bu hastane uzun yillar boyunca ilçedeki saglik sorununu ortadan kaldiracaktir. Is güvenligi ve isçi sagligina büyük önem veriyoruz. Deneyimli ve uzman ekibimiz hummali bir sekilde çalisiyor. Hastane, taahhüt edildigi gibi zamaninda insa edilip teslim edilecek' dedi.GÖKHAN YALKALK

 

Bakmadan Geçme