Hayallerimizdeki projeler Torbalı’da hayata geçecek

Ayrancılar’da 300 konut inşa eden ve sektördeki gücünü gösteren Yergül İnşaat, Torbalı piyasasındaki yerini aldı. Firma, ilçe merkezindeki ilk projesini yılsonunda tamamlayacak. İnşaat sektörünün önemli müteahhit firmalarından olan Yergül İnşaat, Ayrancılar’daki yatırımlarından sonra Torbalı’ya yöneldi. Merkezini Torbalı’ya taşıyan Yergül İnşaat, ilçe merkezindeki gelişimi yakından takip ederken, ilk yatırımını da Ertuğrul Mahallesi’nde gerçekleştiriyor. Daha kaliteli ve [&hellip]

Ayrancılar'da 300 konut inşa eden ve sektördeki gücünü gösteren Yergül İnşaat, Torbalı piyasasındaki yerini aldı. Firma, ilçe merkezindeki ilk projesini yılsonunda tamamlayacak.

İnşaat sektörünün önemli müteahhit firmalarından olan Yergül İnşaat, Ayrancılar'daki yatırımlarından sonra Torbalı'ya yöneldi. Merkezini Torbalı'ya taşıyan Yergül İnşaat, ilçe merkezindeki gelişimi yakından takip ederken, ilk yatırımını da Ertuğrul Mahallesi'nde gerçekleştiriyor. Daha kaliteli ve lüks konutlar inşa etmek için Torbalı'ya geldiklerini ifade eden Yergül İnşaat sahiplerinden Erhan Yergül, 'Babamızdan devraldığımız bayrağı daha üst seviyelere çıkarmak istiyoruz. Bu nedenle inşaat sektörünün kalbi konumundaki Torbalı'ya geldik. Ayrancılar'da bugüne kadar 300 konut inşa ettik. İlçe merkezinde de daha kaliteli ve üst düzey konutlar inşa edeceğiz. Hayallerimizdeki projeler Torbalı'da hayata geçecek' dedi.

9 YILDA 300 KONUT İNŞA ETTİ

2000 yılından sonra hareketlenmeye başlayan son 6-7 yıldır da altın yılını yaşayan inşaat sektörünün Torbalı'daki gelişimi hızla devam ediyor. 2007 yılında merhum Sedrettin Yergül tarafından kurulan Yergül İnşaat, Ayrancılar'da birbirinden önemli projelere imza attı. Ayrancılar'daki inşaat sektörünün önemli firmalarından biri haline gelen Yergül İnşaat, bölgede 300 daire inşa etti. Kısa sürede büyük başarılar elde eden ve Ayrancılar'ın gelişiminde önemli katkıda bulunan Yergül İnşaat, özellikle de bölgedeki kaliteli konutların inşa edilmesini sağladı. Firma, geçtiğimiz aylarda da Torbalı piyasasına girdi. Ayrancılar'daki misyonunu tamamlayan Yergül İnşaat, Torbalı'ya girerek daha önemli projelere imza atmayı hedefliyor.

HEDEF TORBALI PİYASASI

Ofisini Torbalı'ya taşıyan Yergül İnşaat'ın başında ise şimdilerde Erkan-Erhan Yergül kardeşler var. Şirket politikasında önemli değişiklikler yapan Yergül Kardeşler, bundan böyle Torbalı'da önemli projeler gerçekleştirmeyi hedefliyor. Yergül İnşaat'ın ilk projesi de Ertuğrul Mahallesi'nde yükselmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan 4 katlı 16 daireden oluşan projenin yılsonuna kadar tamamlanıp daire sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.  105 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 ve dubleks dairelerden oluşan proje, süper lüks. Son teknolojik ve kaliteli ürünlerle donatılacak olan daireler, birçok özelliği de bünyesinde barındırıyor. Başarılı iş adamı Erhan Yergül, Torbalı'ya gümbür gümbür geldiklerini ifade etti.

LÜKS DAİRELER İNŞA EDECEK

Torbalı'da artan nüfusa paralel olarak yüksek katlı, çok daireli binaların sayısı da artıyor. İlçedeki müteahhit firmaları, yeni projelerini bir an önce hayata geçirmek için yoğun çaba gösteriyor. Her köşe başında yeni binalar yükselirken, dairelerin kalitesi de her geçen gün daha da artıyor. Firmalar arasındaki tatlı rekabet ise kalitenin yükselmesine neden oluyor. Süper lüks dairelerde klimadan televizyona, ankastre setinden beyaz eşyasına kadar her türlü ürünü bulabilmek mümkün. Bundan sonra Torbalı piyasasında yer alacak olan Yergül İnşaat, birbirinden önemli projeler gerçekleştirecek. İlçede yapılan konutlar için müşteri potansiyelinin yüksek olduğunu ifade eden başarılı müteahhit Erhan Yergül, ilçede inşa edecekleri her konutun ultra lüks olacağını kaydetti.

 

'GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ'

9 yıl gibi bir süre içerisinde çok önemli projeler gerçekleştirdiklerini dile getiren Erhan Yergül: 'Babamızdan devraldığımız bayrağı daha da yukarıya taşımak istiyoruz. Torbalı'nın hızlı gelişimi dikkatimizi çekti. Ayrancılar'da 300 lüks konut inşa ederek rüştümüzü ispat ettik. Bu nedenle yeni bölgelerde yeni yatırımlara imza atmak istiyorduk. Torbalı'da bunun için bulunmaz kaftandı. Kaliteli konut inşa etmek ve hizmet kalitesini arttırmak için ilçeye geldik. Hayallerimizdeki projeleri Torbalı'da birbir gerçekleştireceğiz' dedi.

 

GÖKHAN YALKALK

Bakmadan Geçme