HDP'den ilçeye vekil çıkarması

Önceki akşam Özbey'de halk toplantısı gerçekleştiren HDP'li vekil Ertuğrul Kürkçü'den sonra dün de HDP Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane ilçeye gelerek esnaf ve oda temsilcileriyle görüştü 7 Haziran Genel Seçimleri'nde yüzde 13'lük oy alarak barajı geçen Halkların Demokratik Partisi(HDP) Torbalı'da çalışmalarını hızlandırdı. Önceki akşam aralarında HDP İl Başkanı Cavit Uğur ve HDP Milletvekili Ertuğrul Kürkçü'nünün bulunduğu [&hellip]

Önceki akşam Özbey'de halk toplantısı gerçekleştiren HDP'li vekil Ertuğrul Kürkçü'den sonra dün de HDP Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane ilçeye gelerek esnaf ve oda temsilcileriyle görüştü

7 Haziran Genel Seçimleri'nde yüzde 13'lük oy alarak barajı geçen Halkların Demokratik Partisi(HDP) Torbalı'da çalışmalarını hızlandırdı. Önceki akşam aralarında HDP İl Başkanı Cavit Uğur ve HDP Milletvekili Ertuğrul Kürkçü'nünün bulunduğu heyet Özbey Mahallesi'nde bir halk toplantısı gerçekleştirirken de dün de eski Kars Milletvekili, İzmir HDP Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane ilçeye gelerek esnaf ve oda temsilcileriyle görüştü. Ticaret, Ziraat ve Şoförler Odası başkanlarıyla görüşen Birtane oda temsilcileriyle ilçe ve ülke sorunlarını konuştu.

HALK TOPLANTISI

HDP Torbalı'da hızlı bir şekilde 1 Kasım seçimlerine yönelik çalışmalarını yürütüyor. Her gün bir vekil adayının geldiği ilçeye ilk olarak önceki akşam HDP Milletvekili ve İzmir HDP Milletvekili Adayı Ertuğrul Kürkçü ve İl Başkanı Cavit Uğur geldi. Özbey Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir kahvehanede halk toplantısı gerçekleştiren HDP İlçe Örgütü yüzün üstündeki kitleye hitap etti. Burada bir konuşma yapan Kürkçü, 'Biz yaşananlara iyi yanından bakıyoruz. Bütün felaketleri defedeceğimizden kuşkumuz yok, umutluyuz. 1 Kasım'da Türkiye'nin üzerine düşen bu karanlıktan, felaketten kurtarmak için daha çok çalışacağız. Bunun İzmir'de daha büyük semeresini alacağız. Demokratik bir Türkiye kurmak eşit ve ortak yönetimi kurma azmiyle seçimde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Akan kanın son bulacağı bir dönem için çabalıyoruz' dedi.

ODA SORUNLARI KONUŞULDU

Kürkçü'nün ziyaretinden sonra dün de yine il başkanı Cavit Uğur ile birlikte HDP Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane ilçede temaslarda bulundu. Esnaf ziyaretlerinin ardından oda temsilcileriyle bir araya gelen HDP heyeti odanın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. İlk olarak Ziraat Odası'nda gerçekleşen görüşme, Ticaret Odası ve Şoförler Odası'yla devam etti. Oda temsilcilerinden ilçe ve oda ve oda üyelerinin durumlarıyla ilgili sıkıntıları konuşan grup, çözüm önerileri hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Bakmadan Geçme