Herkes görevine devam edecek!

MHP'de İlçe Başkanı ve meclis üyeleri ile geçtiğimiz hafta ayrı ayrı görüşen İl Başkanı Necat Karataş, 'Sevgide serbest, saygıda mecbursunuz' mesajı verdi. Teşkilatta sular şimdilik duruldu. MİLLİYETÇİ Hareket Partisi'nde İlçe Başkanı ve 2 meclis üyesi arasında yaşanan gerginlik, İl Başkanlığının araya girmesi ile bir nebze duruldu. Her iki taraf ile geçtiğimiz hafta ayrı ayrı görüşen [&hellip]

MHP'de İlçe Başkanı ve meclis üyeleri ile geçtiğimiz hafta ayrı ayrı görüşen İl Başkanı Necat Karataş, 'Sevgide serbest, saygıda mecbursunuz' mesajı verdi. Teşkilatta sular şimdilik duruldu.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi'nde İlçe Başkanı ve 2 meclis üyesi arasında yaşanan gerginlik, İl Başkanlığının araya girmesi ile bir nebze duruldu. Her iki taraf ile geçtiğimiz hafta ayrı ayrı görüşen İl Başkanı Necat Karataş, 'Sevgide serbest, saygıda mecbursunuz' mesajı verdi. Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı ise konuyla ilgili, 'Herkes sorumluluğunun bilincinde olmalı' dedi. İl Başkanlığının, tartışmanın tüm muhatapları ile ilgili, 'Göreve devam' kararı verdiği öğrenildi.

İÇ ÇEKİŞME

Geçtiğimiz hafta ilçe siyaseti MHP Teşkilatı içerisinde yaşanan iç çekişmelere sahne oldu. Yerel seçimin ardından iç hesaplaşmanın yaşandığı MHP teşkilatında İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu ve Meclis Üyeleri Yasemin Çimi ile Tevfik Taner Aygüneş arasında yaşanan tartışmaların ayyuka çıkması ile konuya il başkanlığı el atmıştı. Milletvekili adayı Halit Dalgıç cephesinden de açıklamaların geldiği tartışma ile ilgili İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı bir rapor hazırlayıp il başkanı Necat Karataş'a sundu. Karataş geçtiğimiz hafta hem Yurdadoğ Mutlu ile hem de Meclis Üyeleri Yasemin Çimi ve Tevfik Taner Aygüneş ile ayrı ayrı görüştü. Son olarak cuma günü yapılan belediye meclis toplantısında Yurdadoğ Mutlu, Tevfik Taner Aygüneş'in Grup Sözcülüğünün iptalini, yerine Mehmet Vurur'un getirilmesini istemişti.

HERKES SORUMLULUĞUNU BİLMELİ

Hafta başına sakin giren MHP cephesinde İl Başkanlığı beklenen kararı verdi. Görüşme hakkında bilgi veren Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, 'İl Başkanımızın bir prensibi vardır. Kendisi her zaman, insanların diyaloglarında sevgide serbest, saygıda mecbur olduğunu söyler. Torbalı'daki durumda da bu geçerli. Herkes birbirini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. İl Başkanımız herkesin görevine devam etmesi yönünde karar verdi. Tüm arkadaşlarımızın sorumluluğunda bilincinde bir şekilde yolumuza devam edecek. Problemleri çok fazla büyütmeye gerek yok' dedi.

Bakmadan Geçme