Hırsız bu defa balkondan girdi

Ayrancılar'da artan hırsızlık olaylarının son kurbanı Ahmet Kesik oldu. 57 yaşındaki emekli adamın evine balkondan giren hırsızlar telefon ve paraları çalıp kaçtı.

Aynı gün hırsızlar birçok iş yeri ve eve daha girdi.Ayrancılar'da artan hırsızlık olaylarının son kurbanı Ahmet Kesik oldu. 57 yaşındaki emekli adamın evine balkondan giren hırsızlar telefon ve paraları çalıp kaçtı. Aynı gün hırsızlar birçok iş yeri ve eve daha girdi.

YAKLAŞIK 50 bin kişinin yaşadığı Ayrancılar'da hırsızlık olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Hemen hemen her gün ev ve iş yerlerinin soyulduğu bölgede son olarak Hüseyin Yün ve Ahmet Kesik'in evine hırsızlar girdi. Balkondan ve pencerelerden evlere giren hırsız veya hırsızlar on binlerce liralık zarara neden oldu. Gece saatlerinde evine giren hırsızın, yatak odasına kadar gelip iki telefon ve 1,750 lira parayı çaldığını belirten Kesik, jandarmaya giderek şikyetçi oldu. Kesik ile aynı sokakta yaşayan Hüseyin Yün isimli vatandaşın da geçtiğimiz günlerde evine giren hırsızların yaklaşık 40 bin lira değerinde ziynet ve parayı çaldığı ifade edildi.

AYNI GÜN 4 YER SOYULDU

Ayrancılar'da yaşanan hırsızlık olayları vatandaşı huzursuz ediyor. Hemen hemen her gün hırsızlık olayının yaşandığı bölgede vatandaşlar duruma isyan etti. Geçtiğimiz gün evine hırsız giren 57 yaşındaki Ahmet Kesik, 'Hırsızlar balkondan, mutfağa oradan da yatak odamıza kadar gelip, para ve telefonlarımızı çaldı. Aynı gün 3-4 iş yeri ve ev de soyulmuş. Haftalardır durum böyle. Bir an evvel hırsızların yakalanmasını istiyoruz. Kendimizce önlem almaya başladık. 3 yıldır yaşadığım evimin balkonuna parmaklık taktırdım.' şeklinde belirtti. Öte yandan Ayrancılar Jandarma Karakolu, gelen ihbarlar çerçevesinde operasyonlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu olaylara karşılık devriyeleri artıran ekipler, hırsızlar için geniş çaplı soruşturma sürdürüyor. İbrahim DANIŞ

Bakmadan Geçme