Iç denetçi egitimiyle kaliteli sistem kurulacak

Torbali Ticaret Odasi ve United Registrar Of Systems(URS) isbirligi ile oda üyeleri ve firma personeline yönelik olarak ISO 9001:2008 Temel Bilgilendirme ve Iç Denetçi Egitimi veriliyor.       TORBALI Ticaret Odasi, oya üyelerine ve firma çalisanlarina yönelik olarak,ISO 9001:2008 Temel Bilgilendirme ve Iç Denetçi Egitimi veriyor. 2 gün süren egitime, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim [&hellip]

Torbali Ticaret Odasi ve United Registrar Of Systems(URS) isbirligi ile oda üyeleri ve firma personeline yönelik olarak ISO 9001:2008 Temel Bilgilendirme ve Iç Denetçi Egitimi veriliyor.

 

 

 

TORBALI Ticaret Odasi, oya üyelerine ve firma çalisanlarina yönelik olarak,ISO 9001:2008 Temel Bilgilendirme ve Iç Denetçi Egitimi veriyor. 2 gün süren egitime, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemlerini tanitmak, yeni bir kalite sistemi kurmak ya da mevcut kalite sistemini revize etmek isteyen üyeler katilabiliyor. Endüstri Mühendisi ve URS Ege Bölge Müdürü ve Kalite Sistem Bas Denetçisi Hasan Emre Özay tarafindan verilen egitim, üyelerden de ilgi gördü.

 

EGITIM 2 GUN SURECEK

 

Torbali Ticaret Odasi ve United Registrar Of Systems(URS) isbirligi ile gerçeklestirilen egitim programi ile ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri tanitmak ve bir kalite sistemi kurmayi ya da yeni revizyona göre sistemini revize etmeyi hedefleyen kuruluslara büyük kolaylik saglaniyor. Firmalar, bünyesinde atilmasi gereken adimlari tanimlamak ve kurulus içinde, 'Kalite Sistemi'nin uygulanisini ve etkinligini incelemek ve iç denetimlerin yapilmasini saglamak adina bu egitime ilgi gösteriyor. 2 gün süren egitime, isyeri sahipleri, tüm yöneticiler, kurulus içinde kalite sisteminin kurulmasinda, yürütülmesinde ve iyilestirilmesinde görev alacak, iç ve yan sanayi denetçisi olarak görevlendirilecek personeller katildi. Torbali Ticaret Odasi meclis salonunda verilen egitim sonrasinda katilimcilara ISO 9001:2008 Iç Denetçi sertifikasi verilecek.

 

EGITIME ILGI YOGUN

 

Sabah 09.30'da baslayip aksam 17.30'a kadar devam eden egitimde, kavramlar ve standardin yapisina genel bakis, süreç yaklasimi, organizasyonu ve dokümantasyonu (Süreçlerin tanimlanmasi, girdileri, tedarikçileri, çiktilari, müsterileri, sinirlari, sahibi, uygulayicilari, seviyeleri, etkilesimleri, kontrol noktalari, performans, hedefler), standardin maddelerinin incelenmesi, genel gereklilikler, yönetim sorumlulugu, kaynak yönetimi, üretimin gerçeklestirilmesi, stratejik planlama, süreç iyilestirme, akreditasyon ve belgelendirme, denetleme tipleri, denetimlerde görev ve sorumluluklar, denetim teknigi ve planlama, açilis toplantisi, denetimin uygulanmasi ve kapanis toplantisi, ölçme, analiz ve iyilestirme, raporlama, düzeltici faaliyetler ve takip denetimi konulari islendi.

 

GÖKHAN YALKALK

Bakmadan Geçme