İkinci dönem tedbirleri toplantısı yapıldı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında 2021-2022 eğitim öğretim yılı 2. döneminde okullarda alınacak tedbirlere ilişkin güvenlik ve koordinasyon toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Kaymakam Ercan Öter ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da katıldı

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi için ders başı yapıldı. Bunun üzerine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında okullarda alınacak tedbirlere ilişkin güvenlik ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Köşger başkanlığındaki toplantıya İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ve İl güvenlik bürokrasisi yetkililerinin yanı sıra Torbalı'dan Kaymakam Ercan Öter ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da katıldı. İzmir'in diğer ilçelerinin kaymakamlarının, ilçe milli eğitim müdürlerinin ve okul aile birliği başkanlarının katıldığı toplantıda okullarda korona virüse karşı alınabilecek tedbirler konuşularak karara bağlandı.

TEDBİRLER DAHA DA ARTTIRILMALI

İzmir Valiliği binasında gerçekleşen toplantıda ilçe milli eğitim müdürleri okullarda geçen dönem yaşanan sıkıntılar, alınan tedbirler ve vaka durumları ile ilgili istatistiki bilgiler paylaştı. İlk dönemin başarıyla atlatıldığı ifade edilen toplantıda ikinci döneme ilişkin tedbirlerin daha da artırılarak hem öğrenci, veli, öğretmen sağlığının korunması hem de yüz yüze eğitimin kesintiye uğramasının önüne geçilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

Bakmadan Geçme