İlk maç umut verdi

Torbalıspor ilk hazırlık maçını önceki gün gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı ekip, Davutlar İlçe Stadı'nda, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sökespor ile 2-2 berabere kaldı. Teknik Direktör Feti Okuroğlu maç sonu açıklamalarında bulundu.

BU sene lige şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Torbalıspor ilk hazırlık maçını önceki gün gerçekleştirdi. Davutlar İlçe Stadı'nda, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sökespor ile ilk hazırlık karşılaşmasını oynayan TORKOS, 2-2 berabere kaldı. İlçe temsilcimizin sergilediği performans beğeni toplarken gollerimizi Muhammed Sak(Penaltı) ve Serkan Akın attı. Yeni bir kadro kuran, Teknik Direktör Feti Okuroğlu genel olarak takımdan memnun olduğunu belirterek, ufak eksikleri kısa sürede tamamlayıp lige hazır olacaklarını söyledi.
HAZIRLIK MAÇLARI DEVAM
Bu sene lig üstü bir takım kurarak büyük fedakarlıklara imza atan Torbalıspor, ilk hazırlık maçında oynadığı futbolla göz doldurdu. Teknik olarak olumlu geçen maçta 2-2'lik skor alan TORKOS, çalışmalarını sürdürüyor. Hazırlık maçlarını sürdürecek olan kırmızı beyazlı ekip yarın İzmir'de Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak. Bu maç için hazırlıklarını bugünkü idmanla sürdürecek olan ilçe temsilcimiz, Cumartesi günü de ilçede bir hazırlık maçı gerçekleştirecek. Yedi Eylül Stadı'nda Çinespor'la karşılaşacak olan TORKOS, 1,5 ay kalan lige hazır olmak için yoğun tempoyla çalışmalarını sürdürecek.
OKUROĞLU: TAKIMDAN MEMNUNUM
Yeni kadroyla ilk maçı değerlendiren Torbalıspr Teknik Direktörü Feti Okuroğlu, 'Cumartesi günü ilk hazırlık karşılaşmamızı gerçekleştirdik. 2-2 berabere kaldık. Teknik olarak olumlu geçen bir maç oldu. Çalışmalarımız planladığımız doğrultuda gidiyor. Takımdan hayli memnunum. Çalışmalarımızın karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Lige henüz 1,5 ay var. Lig başlayana kadar eksiklerimizi tamamlayacağız. Bu çerçevede de maçlarımız olacak. Yarın Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü de Çinespor'la karşılaşacağız. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz. Keyif veren, gol atan bir takım oluşturacağız' dedi. İbrahim DANIŞ

Bakmadan Geçme