İşte şampiyonlar

Önceki gün açıklanan TEOG sonuçları ilçeye büyük gurur yaşattı. Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokulu'nda okuyan Damla Koldaş ile Furkan Tütünce 120 sorunun tamamını bilerek Türkiye 1.si oldu. Birçok alanda rekorlar kıran Torbalı, yeni rekorlar kırmaya, yeni başarı hikâyeleri yazdırmaya devam ediyor. İlçedeki 1 öğrenci önceki gün sonuçları açıklanan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında 120 [&hellip]

Önceki gün açıklanan TEOG sonuçları ilçeye büyük gurur yaşattı. Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokulu'nda okuyan Damla Koldaş ile Furkan Tütünce 120 sorunun tamamını bilerek Türkiye 1.si oldu.

Birçok alanda rekorlar kıran Torbalı, yeni rekorlar kırmaya, yeni başarı hikyeleri yazdırmaya devam ediyor. İlçedeki 1 öğrenci önceki gün sonuçları açıklanan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında 120 sorunun tamamını bilerek Türkiye birincisi oldu. Yüz binlerce öğrencinin katıldığı ve zor soruların yer aldığı sınavda tam puan alan öğrenciler Torbalı'ya da büyük bir gurur yaşattı. Tüm sorulara doğru yanıt vererek Türkiye birincisi olan Damla Koldaş ile Furkan Tütünce aynı okulda hatta aynı sınıfta eğitim görüyor. Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokulu 8-E sınıfı öğrencileri olan ikili hem okula hem de ilçeye büyük gurur yaşattı. Haftasonu kursları ve okulları sayesinde şampiyon olduklarını belirten ikili öğretmenleri ve idarecilerine teşekkür etti. Öte yandan ilk oturumda birinci olan Torbalılı Necmettin Yeşilbaş ise bu oturumda sadece 2 yanlış yaptı.

AYNI OKULDAN 2 BİRİNCİ

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında bu yıl üçüncüsü gerçekleşen sınavlarda Torbalı ilçesinden 2öğrenci Türkiye birincisi oldu. Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokulu'nda okuyan Damla Koldaş ile Furkan Tütünce Türkiye 1.si oldu. 120 sorunun tamamına doğru cevap veren Koldaş ve TütünceTorbalı'ya büyük sevinç yaşatarak ilçenin gururları oldu. TEOG'un ikinci kademesi için beraber çalıştıklarını ifade eden öğrenciler, yüz binlerce öğrenci arasından birinci seçildikleri için büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

ÇİFTÇİ BABANIN ŞAMPİYON KIZI

Çiftçi babanın şampiyon kızı olan Damla Koldaş, hayalinin Genel Cerrahlık olduğunu belirterek İzmir Fen Lisesi'ne gitmek istediğini belirtirken, Tütünce de doktor olmak istediğini Koldaş ile İzmir Fen Lisesi'ni tercih edeceğini söyledi. Günde 300 soru çözerek on binlerce kişiyi arkalarında bırakan Koldaş ve Tütünce'yi Okul Müdürü Alattin Altınok tebrik etti. Öğrencilerinin aileleri ve öğretmenlerine teşekkür eden Altınok, büyük gurur yaşadıklarını söyledi.İbrahim DANIŞ

 

Bakmadan Geçme