Kablo hırsızlığı Yeniköy'ü internetsiz bıraktı

Torbalı merkeze en yakın mahallelerden biri olan Yeniköy'de teknoloji yılı olan 2022 yılında internet sorunu yaşanıyor Torbalı'nın çeşitli mahallelerinde sık sık gündeme gelen internet sorunu bu sefer Yeniköy'de meydana geldi. Yıllardır Yeniköy'de yaşan Kasım Taşcan, yıllardır sorunsuz kullandığı internetini 55 gündür kullanamıyor. Taşcan 15 Nisan günü internetinin kopması nedeniyle müşteri hizmetlerini aradığında kabloların koptuğunu öğrendi. [&hellip]

Torbalı merkeze en yakın mahallelerden biri olan Yeniköy'de teknoloji yılı olan 2022 yılında internet sorunu yaşanıyor

Torbalı'nın çeşitli mahallelerinde sık sık gündeme gelen internet sorunu bu sefer Yeniköy'de meydana geldi. Yıllardır Yeniköy'de yaşan Kasım Taşcan, yıllardır sorunsuz kullandığı internetini 55 gündür kullanamıyor. Taşcan 15 Nisan günü internetinin kopması nedeniyle müşteri hizmetlerini aradığında kabloların koptuğunu öğrendi. Şikayet kaydı oluşturan Taşcan, sorunun çözülmemesi üzerine tekrar müşteri hizmetlerini aradığında ise müşteri temsilcisi mahallede kabloların çalındığını ve bu nedenle internet verilemediğini açıkladı. Taşcan, kabloların bulunması ve internetin geri gelmesini beklerken kullanmadığı fatura ücreti gelince şaşkına döndü. Bu sefer tekrar müşteri hizmetlerine fatura durdurma başvurusu yapsa da hala fatura ödemeye devam ediyor.

'BU ŞİKAYETLER KAYMAKAMIMIZIN, YETKİLİLERİN KULAĞINA GİTMİYOR MU?'

Yeniköy'de Karanfil Sokak'ta oturan Kasım Taşcan sorunun sadece kendi sokağında değil Okul Sokağı, Çam Sokak ve daha birkaç sokakta daha aynı problemin yaşandığını iddia ederek 'Yıl olmuş 2022 biz aylardır internet dağıtıcısının bize internet vermesini bekliyoruz. Bu yaşadığımız sorunun sebebi de alt yapı yetersizliği falan da değil kablo hırsızlığı. Ve bunca yetkili nasıl hiçbir şey yapmıyor anlamış değilim. Kaymakamlığı arıyor şikayet dilekçesi vermem için daireye çağırıyorlar. Teknolojinin her alanda kullanıldığı bu yıllarda dilekçe için hala kuruma çağrılması da ayrı sorun. Ben çalışan biriyim her istediğimde izin alıp çıkamıyorum. Bu şikayetler Kaymakamımızın, yetkililerin kulağına gitmiyor mu anlamıyorum. Ben kullanmadığım internetin faturasını ödemek istemiyorum. Ve ihtiyacım olan internet hizmetini en kısa zamanda almak istiyorum' dedi.

Bakmadan Geçme