Kadın Meclisi'nin Başkanı Tek, oldu

Torbalı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Torbalı Belediyesi Temsilcisi Feyza Tek seçildi. Genel Kurul toplantısına kadınlar yoğun ilgi gösterirken, her kesimden temsilci bulunması dikkat çekti. TORBALI Kent Konseyi'nde önceki akşam seçim heyecanı yaşandı. İlk kez toplanan 35 üyeli Kadın Meclisi'nin yürütme kurulu ve yürütme kurulu başkanının seçildiği seçim oldukça demokratik bir ortamda gerçekleşti. Kapalı oy [&hellip]

Torbalı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Torbalı Belediyesi Temsilcisi Feyza Tek seçildi. Genel Kurul toplantısına kadınlar yoğun ilgi gösterirken, her kesimden temsilci bulunması dikkat çekti.

TORBALI Kent Konseyi'nde önceki akşam seçim heyecanı yaşandı. İlk kez toplanan 35 üyeli Kadın Meclisi'nin yürütme kurulu ve yürütme kurulu başkanının seçildiği seçim oldukça demokratik bir ortamda gerçekleşti. Kapalı oy usulü ile gerçekleştirilen seçime başkan adayı olarak Kızılay Derneği Temsilcisi Av. Müjgan Adalı ve Torbalı Belediyesi Temsilcisi Feyza Tek katıldı. Yapılan sayımlarda Tek ve listesindeki yürütme kurulu, 10 oya karşılık 25 oyla seçimi kazanan taraf oldu. Feyza Tek başkanlığında oluşturulan yürütme kurulu, kendi aralarında belirlediği günlerde toplantı yapacak ve ilçedeki kadın ile çocuklara yönelik projelerin yanı sıra Torbalı'nın sorunlarını ele alacak. Başkanlığa seçilen Feyza Tek aynı zamanda Kent Konseyi'nin yürütme kurulu üyesi oldu.

ADALI, TEK'İ TEBRİK ETTİ

Feyza Tek başkanlığında oluşan Torbalı Kent Konseyi Kadın Meclisinin yürütme kurulunda Eğitim Bir-sen Temsilcisi Ayşe Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi Serap Aydın, Ticaret Odası temsilcisi Sebile Karaman, Konyalılar Sosyal Yard. ve Day. Derneği Temsilcisi Serap Ateş, AK Parti Temsilcisi Fatma Cengiz, Torbalı Adliyesi Temsilcisi Halide Uyaner Yıldırım yer aldı. Aday olan ancak seçilemeyen Av. Müjgan Adalı, Tek'i tebrik ederek, çalışmalarda kendisinin de yer alacağını, seçimin ve meclisin hayırlı olmasını, Torbalı için beraber çalışacaklarını kaydetti.

'HEP BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ'

Torbalı Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu seçimi sonuçlarının, Torbalı için hayırlı olmasını dileyen Feyza Tek, 'Burada hepimiz kadınlar için, ilçemiz için mücadele vereceğiz. Hep birlikte hareket edeceğiz. Yönetimim ve sizlerin desteği benim için çok önemlidir. Hangi kurum veya kuruluş temsilcisi olarak seçilmiş olursak olalım, çalışmalarımızda hiçbir toplum kesimini ötekileştirmeden herkesi kucaklayıcı biçimde davranacağız. Torbalı Kent Konseyi Kadın Meclisi, çok daha aktif olacak ve çok daha başarılı işler çıkaracaktır. Bunu hep birlikte başaracağız. Her başarı güçlü ve birlikte olan bir ekiple gelir. Torbalı hepimizin, Torbalı için çok daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Bana destek veren tüm kadınlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi. Sözlerini sürdüren Tek, 'Çalışmalarımız gönüllük esasına dayanıyor. Yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle belirlediğimiz hedeflere ulaşabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Ortak paydamız kadın sorunlarına, Torbalı'mızın sorunlarına çözüm aramak ve önerileri, projeleri hayata geçirmek olacaktır. Düzenlenecek etkinliklerde devamlılığı sağlamak amacımız olacaktır. Burada bulunan tüm kadınlarımızı bize bundan sonra da destek olmaya davet ediyorum' şeklinde konuştu. İbrahim DANIŞ

Bakmadan Geçme