Karakuyu şampiyon

Köyler Arası Futbol Turnuvası önceki gün sona erdi. Karakuyu ve Dirmilspor'un karşı karşıya geldiği final maçını 4-2 kazanan Karakuyu şampiyon olurken, Dirmil 2., Ertuğrul ise 3.oldu. TORBALI'DA 1990 yılına kadar kaymakamlıkça düzenlenen ama ardından unutulan, düzenlenmeyen köyler arası futbol turnuvalarını Karakuyu Gençlik Spor Kulübü yeniden yaşattı. Köyler arasındaki iyi ilişkilerin sürdürülmesi, köylülerin birbiriyle kaynaşması, bir [&hellip]

Köyler Arası Futbol Turnuvası önceki gün sona erdi. Karakuyu ve Dirmilspor'un karşı karşıya geldiği final maçını 4-2 kazanan Karakuyu şampiyon olurken, Dirmil 2., Ertuğrul ise 3.oldu.

TORBALI'DA 1990 yılına kadar kaymakamlıkça düzenlenen ama ardından unutulan, düzenlenmeyen köyler arası futbol turnuvalarını Karakuyu Gençlik Spor Kulübü yeniden yaşattı. Köyler arasındaki iyi ilişkilerin sürdürülmesi, köylülerin birbiriyle kaynaşması, bir geleneğin devam ettirilmesi ve sporun güzelliklerinin yaşatılması amacıyla geçtiğimiz ay başlayan turnuva, önceki gün sona erdi. Karkauyu ve Dirmilspor'un karşı karşıya geldiği final maçını Karakuyu 4-2 kazandı. Yüzlerce sporseverin takip ettiği final maçında zaman zaman istenmeyen olaylarda meydana geldi. Protokolünde yoğun ilgi gösterdiği maçı izleyenler arasında Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, MHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Vurur, Torbalıspor Başkanı Özgür Erman Çağlar ve Çaybaşıspor Başkanı Mahmut Karakaya da vardı. Turnuvanın üçüncüsü ise Yazıbaşı'nı yenen Ertuğrul oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Çakırbeyli seçildi.

FİNAL NEFES KESTİ

Yazıbaşı, Yeniköy, Karakuyu, Kuşçuburun, Türkmenköy, Dirmil, Çapak, Ertuğrul,  Okan Biçer, Ormanköy gibi takımların yer aldığı turnuva iki grupta gerçekleşti. Çapraz eşleşmenin olduğu turnuvada federasyon kuralları uygulandı. Her Pazar gerçekleşen müsabakalarda son maçlar önceki gün oynandı. Karakuyu ve Dirmilspor final maçında nefesleri kesti. Çok sayıda gol pozisyonunun olduğu maçta zaman zaman sinirler gerilse de oynanan futbol izleyicilere oldukça zevk verdi. Turnuvanın 1.lik kupasını Karakuyu, Başkan Görmez'in elinden alırken maçı 10 kişiyle tamamlayan Dirmil 2. Ertuğrul 3. oldu.

BAŞKANDAN TEBRİK

On yıldan bu yana böylesine bir turnuvanın yapılmadığını ifade eden Karakuyu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Refik Akgün, 'Turnuvada sona geldik. Bize bu organizasyonda destek olan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve Torbalıspor Başkanı Özgür Erman Çağlar'a teşekkür ederiz. Her hafta yüzlerce kişi futbol izlemek için Karakuyu'ya geldi. Güzel bir organizasyon oldu' dedi. Tüm takımları sportmence davranış ve güzel futbol için kutlayan Başkan Görmez, 'Çok keyifli bir turnuva oldu. Burada olmaktan mutluyum. Sporcuları ve takımları kutluyorum' dedi.  İbrahim DANIŞ

 

Bakmadan Geçme