Kaymakam Öter'den, gazi polise anlamlı ziyaret

Torbalı Kaymakamı Ercan Öter 2019 yılında girdiği bir çatışmada başından yaralanarak malulen emekliye ayrılan polis memuru Yaşar Kahırlı'yı evinde ziyaret etti

Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, 2019 yılında İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park ve Hatice Gülcemal'i öldüren Enver Yıldız'ı yakalamak için çıkan çatışmada başından yaralanan Polis Memuru Yaşar Kahırlı'yı evinde ziyaret ederek vefa örneği sergiledi. Hem psikolojik hem de fizik tedavi gören Kahırlı'yı ziyaret eden Kaymakam Öter'e, Torbalı İlçe Jandarma Komutanı Emre Balci, Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ve Başkomiser Engin Arli da eşlik etti. Kaymakam Öter, malulen emekliye ayrılmak zorunda kalan gazi polise bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki tedavi sürecinde de hep yanında olacaklarını ifade etti. Kahırlı ise gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu mutluluğu dile getirerek Kaymakam Öter'e teşekkür etti.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Polis Memuru Kahırlı'ya yapılan ziyareti sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla duyuran Torbalı İlçe Kaymakamlığı, 'Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Gazi Polis Memuru Yaşar Kahırlı'yı ziyaret etti. Kaymakam Öter, malulen emekliye ayrılan gazimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki tedavi sürecinde de hep yanında olacaklarını hatırlattı.' ifadeleri kullanıldı. Kahırlı'ya vefa ziyaretinde bulunan Kaymakam Öter, İlçe Jandarma Komutanı Emre Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Arli'dan oluşan heyet hatıra fotoğrafı ektirmeyi de ihmal etmedi.

Bakmadan Geçme