Kaymakam'in hedefi büyük projeler

Yeni Kaymakam dün makaminda oturdu. Çiçegi burnunda Kaymakam, ilk hedefinin hastane, yol, sanayi gibi büyük yatirimlari Torbali’ya kazandirmak oldugunu söyledi. TAYINI Mersin ilinin Akdeniz ilçesine çikan Kaymakam Zeki Arslan’in görevi birakmasinin ardindan yerine atanan Alapli Kaymakami Aydin Memük, dün görevi teslim aldi. Ilçeye gelir gelmez ayaginin tozu ile makamina geçen Memük, gazetecileri makamina kabul ederek [&hellip]

Yeni Kaymakam dün makaminda oturdu. Çiçegi burnunda Kaymakam, ilk hedefinin hastane, yol, sanayi gibi büyük yatirimlari Torbali'ya kazandirmak oldugunu söyledi.

TAYINI Mersin ilinin Akdeniz ilçesine çikan Kaymakam Zeki Arslan'in görevi birakmasinin ardindan yerine atanan Alapli Kaymakami Aydin Memük, dün görevi teslim aldi. Ilçeye gelir gelmez ayaginin tozu ile makamina geçen Memük, gazetecileri makamina kabul ederek basin toplantisi düzenledi. Çiçegi burnunda  Kaymakam, ilk hedefinin hastane, yol, sanayi gibi büyük yatirimlari Torbali'ya kazandirmak oldugunu söyledi. Basin mensuplarinin sorularina içtenlikle cevap eren Aydin Memük, Torbali'nin çok güzel ve gelismis bir ilçe oldugunu, tüm kurumlari ile koordineli yapacagi çalismalarla bu gelismisligi daha da ileriye tasiyacagini söyledi.

BUYUK PROJELERI ILÇEYE KAZANDIRACAGIZ

DUN Torbali'da resmen göreve baslayan Kaymakam Aydin Memük, tüm daire amirleri, sivil toplum kuruluslari ve siyasi partiler ile is birligi içerisinde olacagini ve ilçenin bekasi ve gelecegi için çalisma yürütecegini söyledi. Devletin imkanlarini en iyi sekilde kanunlar çerçevesinde seferber edecegini dile getiren Memük, 'Ilçenin gelecegi için agirlikli olarak büyük projelerle ilgilenecegim. Yol, hastane, okul, sanayi gibi yatirimlarin en iyilerini ilçeye kazandirmaya çalisacagiz. Halkin ekonomik açidan feraha kavusmasi için bunlar önemli yatirimlardir. Inceledigim kadariyla Torbali hizli gelisen ve nüfusu artan bir yer. Çalismalarimiz ile daha da iyi yerlerde olacagini düsünüyorum' seklinde konustu.

SPOR IÇIN BUTUN IMKANLAR SEFERBER EDILECEK

GÖREV süresi boyunca kapisinin bütün vatandaslara açik oldugunu dileyen vatandaslarin kendisi ile her türlü sorun ve sikintisini paylasabilecegini söyleyen Aydin Memük: 'Bizim kapimiz herkese açik olacak. Vatandaslarimiz 24 saat boyunca gerek yüz yüze, gerek telefon gerekse de internet yolu ile bize istedikleri anda ulasabilirler. Devletin gülen yüzünü herkese gösterecegiz' dedi. Sporla yakindan ilgilendigini ve Torbalispor'u daha önce de haberlerde takip ettigini söyleyen Memük: 'Ben de bir zamanlar futbol oynadim. Ilk öncelikle Milli Takim ve ardindan Fenerbahçeli'yim. Simdi de Torbalispor'luyum. Görev yaptigim ilçede de sporla yakindan ilgileniyordum. Torbalispor'u takip ediyordum. Bütün imkanlarimizi seferber edecegim' seklinde konustu. Evli ve 2 çocuk babasi olan Aydin Memüki meslekteki 20. yili Torbali'da icra edecek.

Bakmadan Geçme