Kiliçdaroglu için araç kaldirilacak

CHP’DE kurultay hazirliklari sürerken, Ankara Atatürk Spor Salonu 22-23 Mayis tarihlerin-de yapilacak kurultayda 1249 delege sandiga giderek oy kul-lanacak. Kurultayda delegele-rin yüzde 20’sinin imzasini bulan ise genel baskanlik için aday olabilecek. Kurultayin ilk günü Genel Baskan, ikinci günü de Parti Meclisi seçile-cek. Kurultayda Torbali’dan Belediye Baskani Ismail Uygur ve eski Izmir Milletvekili Sedat Uzunbay oy [&hellip]

CHP'DE kurultay hazirliklari sürerken, Ankara Atatürk Spor Salonu 22-23 Mayis tarihlerin-de yapilacak kurultayda 1249 delege sandiga giderek oy kul-lanacak. Kurultayda delegele-rin yüzde 20'sinin imzasini bulan ise genel baskanlik için aday olabilecek. Kurultayin ilk günü Genel Baskan, ikinci günü de Parti Meclisi seçile-cek. Kurultayda Torbali'dan Belediye Baskani Ismail Uygur ve eski Izmir Milletvekili Sedat Uzunbay oy kullanacak. TOKI ile yapilacak görüsme için Ankara'da bulunan Uygur, kongre dolayisiyla ilçeye dönmeyecek. Yarin erken saat-lerde Ankara'ya gidecegini açiklayan CHP Ilçe Baskani Faruk Akpinar, kurultayi izle-mek isteyen partililer için yarin aksam saatlerinde araç kaldiri-lacagini söyledi. Akpinar, 'Ge-nel Baskanliga adayligini açik-layan Sayin Kemal Kiliçdarog-lu'nu destekliyoruz' dedi.

TORBALI'DAN 2 DELEGE

CHP Genel Baskanligina adayligini açiklayan Istanbul Milletvekili ve Grup Baskani Kemal Kiliçdaroglu'na destek-ler artarken Torbali'dan da Iz-mir Teskilati'na ragmen destek karari çikti. Il Örgütü'nün 'Baykal dönsün' israrina rag-men Torbali Teskilati Kiliçdar-oglu'nu destekliyor. Kongre delegesi Sedat Uzunbay ve Is-mail Uygur da genel kurulda bu yönde oy kullanacak. Ilçe baskani Faruk Akpinar, 'Sayin Kiliçdaroglu dürüstlügü ve  sayginligi ile tüm Türkiye'nin kalbinde taht kurdu' dedi.

Bakmadan Geçme