Koltuk 15 yildir bos!

Ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürünün koltugu 15 yildir bos. 25 yillik kurumda sadece 1 asil müdür görev yaparken, son 15 yilda ise 4 isim, vekaleten müdürlük görevini icra etti. 1982 yilinda tüm Türkiye genelinde kurulan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlügü ile gençlerin spora tesvik edilmesi hedeflendi. Ayni yil Torbali'da da kurulan müdürlüge, tam 8 [&hellip]

Ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürünün koltugu 15 yildir bos. 25 yillik kurumda sadece 1 asil müdür görev yaparken, son 15 yilda ise 4 isim, vekaleten müdürlük görevini icra etti.

1982 yilinda tüm Türkiye genelinde kurulan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlügü ile gençlerin spora tesvik edilmesi hedeflendi. Ayni yil Torbali'da da kurulan müdürlüge, tam 8 yil sonra bir müdür atamasi yapildi. O günden sonra, bir daha müdür atamasi yapilmadi. Torbali'nin asil Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Faruk Vurmaz, 10 yil boyunca bu görevi sürdürürken, yerine bir daha atama yapilmadi. Kurum, halen vekaleten görev yapan müdürler sayesinde ayakta duruyor.

 ILK, TEK VE SON MUDUR

33 yil önce kurulan Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlügü'nden sonra il ve ilçelerde de müdürlük kadrosu olusturuldu. Torbali'ya müdür atamasi ise ancak 1990 yilinda yapildi. Kurumun Türkiye genelinde kurulmasindan tam 8 yilsonra Faruk Vurmaz, Torbali'nin ilk Ilçe Gençlik ve Hizmetleri ve Spor Müdürü olarak atandi. 1990-2000 yillari arasinda bu görevi icra eden Vurmaz, Torbali'nin ilk, tek ve son asil Ilçe Gençlik ve Hizmetleri ve Spor Müdürü oldu. Faruk Vurmaz'in 10 yillik görevinden sonra bu kuruma bir daha resmi olarak asil bir müdür atamasi yapilmadi. Torbali'da 25 yillik bir geçmise sahip olan Ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlügü'nün mevcut hizmet binasi ise Yedi Eylül Kapali Spor Salonu'nda bulunuyor.

4 ISIM VEKIL MUDURLUK YAPTI

Faruk Vurmaz'in ardindan koltuk tam 15 yil boyunca bos kaldi. Ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlügü görevi tam 15 yildir vekaleten yürütülüyor. Vurmaz'in ardindan dönemin Halk Egitim Müdür Yardimcisi Emin Iyilik 6 ayligina vekaleten görevde bulundu. Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü muhasebecisi Fahrettin Uysal bu göreve vekaleten getirildi. Bir süre yeniden bos kalan müdürlük koltuguna bu seferde, Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Erol Koyuncu vekaleten oturdu. Koyuncu da bu görevi 10 yili askin bir süre boyunca sürdürdü. 2014-2015 egitim ögretim yilinin basinda tayini çikan Erol Koyuncu'dan sonra vekalet görevi bu sefer Saglik Meslek Lisesi müdür yardimcisi Osman Kurt'a verildi.

 

GÖKHAN YALKALK

Bakmadan Geçme