Köylü kadinlar Face'de

Köyler de internet çagina ayak uydurdu. Yediden yetmise her insanin müptelasi oldugu bilgisayar kullanimi sadece gençlerin degil ev hanimlarinin da ilgisini çekiyor BIR zamanlar yolu, suyu, telefonu olmayan, elektrik gitmeyen köyler de internet çagina ayak uydurdu. Yediden yetmise her insanin müptelasi oldugu bilgisayar kullanimi sadece gençlerin degil ev hanimlarinin da ilgisini çekiyor. Dagtekke Köyü’nde gözleme [&hellip]

Köyler de internet çagina ayak uydurdu. Yediden yetmise her insanin müptelasi oldugu bilgisayar kullanimi sadece gençlerin degil ev hanimlarinin da ilgisini çekiyor
BIR zamanlar yolu, suyu, telefonu olmayan, elektrik gitmeyen köyler de internet çagina ayak uydurdu. Yediden yetmise her insanin müptelasi oldugu bilgisayar kullanimi sadece gençlerin degil ev hanimlarinin da ilgisini çekiyor. Dagtekke Köyü'nde gözleme evinde çalisan Aysun Bardak ve bir çok ev hanimi sosyal paylasim siteleri ve diger internet adreslerini kullanarak çaga ayak uyduruyor. Cep telefonunun çekmedigi köyde internet kullanimi oldukça yaygin.

KÖYLERDE INTERNET MODASI

SIMDI moda sanal dünya olunca Torbali'nin dag köyleri de artik bu dünyada yerini alarak tanitilmaya baslandi. Köyünden, köylüsünden haber almak isteyen, artik internete giriyor, tikliyor, oradaki gelismelerden aninda haberdar oluyor. Gurbet ele gidenler, köylerinin internet sitesi veya sosyal paylasim siteleri sayesinde yakinlarinin hasretini bir nebze de olsa gideriyor. Dagtekke Köyü'nde oturan 38 yasindaki Aysun Bardak da uzaktaki akrabalari ve arkadaslarindan haber almak için interneti aktif bir sekilde kullaniyor.

HER ISINI INTERNETTEN HALLEDIYOR

GUNCEL konulari ve haberleri de internet üzerinden takip ettigini söyleyen Aysun Bardak, 'Bizim köyümüzde telefon çekmiyor. Malum uzak olmasi sebebiyle gazete de gelmiyor. Bende her isimi internet üzerinden hallediyorum. Haberleri sürekli okuyorum. Ayrica gurbete giden arkadaslarimla facebook sosyal paylasim sitesi üzerinden hasret gideriyorum' seklinde konustu.

Bakmadan Geçme