Kulübe siyaset bulaştırtmam

Torbalıspor Kulübü'nün önceki gün yapılan kongresinde Başkan Özgür Çağlar ve ekibi güven tazeledi. Yeni isimlerin yönetime takviye edildiği kongreye Çağlar'ın sert sözleri damga vurdu. TORBALISPOR önceki gün olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon kulübün başına geçen Özgür Çağlar ve ekibi kongrede tek adaydı. Saat 18.00'da Belediye Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongrede Çağlar, güvenoyu alarak yeniden [&hellip]

Torbalıspor Kulübü'nün önceki gün yapılan kongresinde Başkan Özgür Çağlar ve ekibi güven tazeledi. Yeni isimlerin yönetime takviye edildiği kongreye Çağlar'ın sert sözleri damga vurdu.

TORBALISPOR önceki gün olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon kulübün başına geçen Özgür Çağlar ve ekibi kongrede tek adaydı. Saat 18.00'da Belediye Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongrede Çağlar, güvenoyu alarak yeniden başkan seçildi. 41 kişilik listeyle yeniden yönetimin başına gelen Çağlar, Torbalıspor'u hak ettiği yerlere getirmek için çok çalışacaklarını söyledi.

BORÇ, 1 MİLYONA DÜŞÜRÜLDÜ

Kongre sonrasında önemli açıklamalara değinen Torbalıspor Kulüp Başkanı Özgür Erman Çağlar, emeği geçenlere teşekkür etti. Çağlar, 'Özlenen Torbalıspor'u geri kazandırmak için 41 kişilik yeni yönetimle yeni sezona hazırız. Geçtiğimiz yıl şampiyonlukta emeği olan başta Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez olmak üzere tüm destek verenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz' dedi. Çağlar, Torbalıspor'un geçmişteki borçlarına değinerek, 'SSK'ya olan 800 bin lirayı yapılandırdık. Düzenli olarak ödüyoruz. Vergi Dairesine geçmişten kalan 400 bin lira borç vardı. Bunu da yapılandırdık ve hamdolsun ödemeye de devam ediyoruz. Borcu 200 bin liraya kadar düşürdük. Geçmiş futbolcu ve teknik heyetin 300 bin lira alacakları var, onları da ödemeye devam ediyoruz. Geçmiş kulüp başkanlarından Hamit Karasu'ya 1 milyonluk borç vardı. Kendileri bu konuda anlayış göstererek, zaman tanıdılar. Ve onların borçlarını da ödemeye devam edeceğiz. Genel olarak baktığımızda geçmişten kalan yaklaşık 2 milyonluk borcu yapılandırarak 1 milyona kadar düşürdük' diye konuştu.

ÇAĞLAR, SERT KONUŞTU

Çağlar, geçtiğimiz sezondan bu yana hakkında çıkan söylentilere de sert bir şekilde cevap verdi. 'Uzun yıllardır kulüp içerisinde farklı görevler aldım. Almaya da devam ediyorum. Bu süre içerisinde Torbalı halkının başını öne eğecek hiç bir şey yapmadım, yapmam da. Herkesin bildiği gibi benim Torbalı Belediyesi'nde de görevlerim var. Fakat ben bu kulübe hiçbir zaman siyaset bulaştırmadım. Ne geçmiş dönemde, ne de bu dönemde. Burası bizim evimiz, burada siyaset olmaz. Bakın evimizde birçok kişi var, hepsi farklı görüşte. Midesinden konuşan bazı insanlar var. Bizler elmayı armudu ayırt edebiliriz. Böyle söylemlerle ne belediyeyi ne beni ne de aslanlar mücadele verecek yönetim üyelerini üzmelerine asla izin vermem. Dedikoduları çıkartan kişileri biliyorum, böyle devam ederlerse beni karşılarında bulacaklardır' şeklinde konuştu. Amede ALPAGUT

41 KİŞİLİK YÖNETİM

41 kişilik listede Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve siyasi parti temsilcilerinden oluşuyor. Başkan Özgür Erman Çağlar'ın asil listesinde şu isimler yer alıyor, Ahmet Dalgıç, Feyim Özçelik, Rahmi Uçar, Osman Okuroğlu, Sabri Taşcan, Yavuz Görmez, Feyzullah Turan, Tayyip Şengül, Sabri Güldamlası, Necati Saraç, Cem Çakar, Ramazan Çakan, Emin Karaman, Bülent Demir, Ali Yadık, Şaban Çılgın, Can Ay, Bora Ersan, Ahmet Akpınar, Aslan Yüksel, Cemal Aygün, Davut Kırşan, İbrahim İnan, Tekin Bahçıvan, Ramazan Özel, Celalettin Eroğlu, İbrahim Kabaca, İsmail Yıldız, Deniz Sivrikaya, Menderes Acar, Hamit Cömert, Erkan Gezici, Serhat Köseoğlu, Asil Şen, Rüştü Akay, İdris Cesur, Fikret Kızıltoprak, Erdem Sökmen, Güven Özdemir ve Selman Günaydın.

Bakmadan Geçme