Maç keyfi Yeşil Kahve’de yaşanıyor

Süper Lig’de sezon başlarken, maçlardaki büyük çekişme futbolseverleri fazlasıyla memnun ediyor. Yeşil Kahve, 2 yıl aradan sonra Lig TV heyecanını yeniden müşterilerine yaşatıyor. FUTBOL sezonunun başlamasıyla birlikte dünyaca ünlü yıldızlar da yeşil sahadaki yerini aldı. Üç büyüklerin bomba transferleri sonrasında, maçlar büyük bir ilgiyle izlenmeye başlandı. İlçenin en önemli mekanlarından olan Yeşil Kahve, 2 yıl [&hellip]

Süper Lig'de sezon başlarken, maçlardaki büyük çekişme futbolseverleri fazlasıyla memnun ediyor. Yeşil Kahve, 2 yıl aradan sonra Lig TV heyecanını yeniden müşterilerine yaşatıyor.

FUTBOL sezonunun başlamasıyla birlikte dünyaca ünlü yıldızlar da yeşil sahadaki yerini aldı. Üç büyüklerin bomba transferleri sonrasında, maçlar büyük bir ilgiyle izlenmeye başlandı. İlçenin en önemli mekanlarından olan Yeşil Kahve, 2 yıl aradan sonra Süper Lig maçlarını yeniden müşterilerine izlettirmeye başladı. Bu yıl Lig TV'nin yanı sıra Tivibu ve D-Smart'ı da bünyesine dahil eden Yeşil Kahve, Süper Lig maçlarının yanı sıra Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi başta olmak üzere tüm Avrupa maçlarını da yayınlayacak. 155 ekran Led TV'de maç keyfi yaşatacaklarını kaydeden işletme sahibi Cem Dağ: 'Müşterilerimizden gelen yoğun talep sonrasında yeniden Digitürk aldık. Sezon oldukça çekişmeli başladı. Maçlara ilgi oldukça yoğun' dedi.

 YILDIZLARLA DOLU BİR LİG

2015-2016 sezonu Spor Toto Süper Lig'in başlamasıyla birlikte futbol severler Lig Tv izleme yollarını merak ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın yıldız transferleri bu sene iştah kabarttı. Fenerbahçe'nin Nani ve Van Persie transferleri, Galatasaray'ın Podolski'yi kadrosuna katması, Beşiktaş'ın kadrosunu Mario Gomez ile güçlendirmesi rekabeti arttırdı. 2015-2016 sezonunda 4 hafta geride kalırken, 5. hafta maçları da başladı. Galatasaray bu akşam Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Çekişmeli bir futbol sezonuna merhaba diyen futbolseverler, rekabetten fazlasıyla memnun. Maçlardaki rekabet, tv başında maç izleyenlerin sayısını da büyük oranda arttırdı.

FUTBOLSEVERLER MAÇLARA AKIN EDİYOR

Süper Lig'in başlamasıyla beraber futbol heyecanı da geri geldi. Uzun süren aranın ardından taraftarlar, ligin başlamasıyla beraber tekrar futbol konuşmaya başladı. Evinden maçları takip edemeyenler ise soluğu kahvehanelerde aldı. Yüzlerce taraftar takımlarının yeni transferlerini ve yeni sezondaki durumunu görmek için maçları seyretmeye giderken, kahvehane sahiplerinin de yüzleri gülmeye başladı. Geçtiğimiz yıl üç büyükler arasında büyük çekişmeye sahne olan şampiyonluk mücadelesinde ipi Galatasaray göğüslemişti. 20. şampiyonluğa ulaşıp 4. yıldızı alan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon başta olmak üzere birçok Süper Lig takımı kadrosunu önemli yıldızlarla güçlendirdi.

HEM LİG HEM AVRUPA MAÇLARI

İlçenin en önemli kahvehanelerinden biri olan Yeşil Kahve'de Lig TV heyecanı 7 yıl önce başladı. Uzun yıllar boyunca Süper Lig maçlarını müşterilerine kesintisiz bir şekilde izlettiren Yeşil Kahve, 2 yıl ara verdiği maç yayınlarını müşterilerinin yoğun talebi sonrasında yeniden başlattı. Yüksek maliyete rağmen, Lig TV hizmetini sunmaktan geri kalmadıklarını kaydeden Cem Dağ, 155 ekran led tv ile maç keyfini tüm sporseverlere sunduklarını dile getirdi. Dağ, ligdeki heyecanın futbola ilgiyi arttırdığını, büyük takımların başarısının da işlerini güzelleştirdiğini sözlerine ekledi. Belediye Meydanı'nda bulunan Yeşil Kahve her hafta dolup taşıyor. İşletme, Süper Lig maçlarının yanı sıra Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçlarını, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da UEFA Avrupa Ligi maçlarını canlı olarak yayınlıyor. Türk takımlarının yanı sıra Avrupa'daki birçok büyük liglerin maçları da futbolseverler tarafından Yeliş Kahve'de takip edilebiliyor.

GÖKHAN YALKALK

Bakmadan Geçme