Manisa'dan İzmir'e yolculuk 150 lira değil 100 lira

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa-İzmir arası ulaşımın 150 TL'den 100 TL'ye düştüğünü, ulaşım tarifesinin öğrenciler için 80 TL olarak uygulanacağı müjdesini verdi.

Başkanı Zeyrek'in, Manisa - İzmir arasında ulaşımın ucuzlaması için yürüttüğü çalışmaları sonuç verdi. İki il arasında Manisa Seyahat firmasıyla yapılacak yolculuklarda, ücretle 150 TL'den 100 TL'ye düşürüldü. Bu fiyat tarifesi öğrenciler için 80 TL olarak uygulanacak.

Yarından itibaren geçerli olacak yeni fiyat tarifeleriyle ilgili protokol yapacaklarını söyleyen Başkan Zeyrek, 'Bu müjdeyi şimdi vereyim. Ekonomik krizin yaşandığı bu ağır dönemde Manisa merkezden İzmir'e ulaşım 150 liraydı. Ben Manisalı vatandaşlarımıza şunun sözünü verdim; bu 150 lira, 100 lira olacak. Öğrencilere ise 80 lira olacak. Bunu Manisa Seyahat firması yapmazsa, biz de ilave otobüslerle bu hizmeti verecektik. Yarın sabah itibariyle uygulanacak. Öğrenci kardeşlerim benim canımdır. Manisa'mdaki öğrencilerim 80 liraya İzmir'e ulaşacak' dedi.

Bakmadan Geçme