Memleket Torbalı, İnce'yi karşılayacak

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 5 Şubat Cumartesi günü İzmir’i ziyaret edecek. Torbalı'da Memleket Partisi'ne gönül vermiş parti üyelerinin de Muharrem İnce'yi karşılamaya gideceği öğrenildi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 5 Şubat Cumartesi günü İzmir'i ziyaret edecek. Partisinin Gaziemir ve Karabağlar ilçe başkanlıklarının açılışını gerçekleştirecek olan İnce, pazaryeri ve esnaf ziyaretleri de yapacak. Torbalı'da Memleket Partisi'ne gönül vermiş parti üyelerinin de Muharrem İnce'yi karşılamaya gideceği öğrenildi. Memleket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Serhan Kesici, yaptığı açıklamada '5 Şubat Cumartesi günü Genel Başkanımız Muharrem İnce İzmir'e geliyor. Biz de Torbalı teşkilatı olarak genel başkanımızı bu özel günde yalnız bırakmayacağız. Partimize gönül vermiş herkesi bekliyoruz' ifadelerini kullandı. Öte yandan İnce'nin İzmir programı da belli oldu.

 

BİR GÜNDE 4 PROGRAMA KATILACAK

İnce, saat 12.30'da Sarnıç Pazaryerini ziyaret edecek ardından 14.00'da Gaziemir İlçe Başkanlığı'nın açılışına katılacak. 16.00'da da Karabağlar İlçe Başkanlığı'nın açılışına katılacak olan İnce, günü 17.00'da Güzelyalı'da yapacağı esnaf ziyareti ile sonlandıracak.

 

 

Bakmadan Geçme