Memleket Torbalı, liderinin yanında

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle ifadeye çağırılması nedeniyle Memleket Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, genel başkanlarına destek olmak için önceki gün Uşak'a gitti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'Faiz sebep enflasyon sonuçtur diyorsa, ekonomi cahilidir.' sözleri nedeniyle Uşak Cumhuriyet Savcılığı'na ifadeye çağırılmıştı. Memleket Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, bunun üzerine diğer yakın ilçe başkanlıklarının da yaptığı gibi Uşak Adliyesi'ne giderek genel başkanlarına destek olmak için Uşak'a gitti. 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla ifadeye çağırılan İnce'yi Uşak Adliyesi'nin önünde kalabalık bir Memleket Partili grup karşıladı.

'EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ'

Uşak'a çevre illerden çok sayıda partili akın ederken Memleket Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı da bu kapsamda Uşak'a gitti. Serhan Kesici ve 10 yönetim kurulu üyesi Uşak'a giderek Genel Başkan Muharrem İnce'ye destek oldu. Kesici, yaptığı açıklamada 'Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'ye destek olmak amacıyla bugün yönetim kurulumuz ile birlikte Uşak'a geldik. Pes etmeden, boyun eğmeden Genel Başkanımızın önderliğinde hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme