MHP grup sözcüsü değişti!

Torbalı Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında İmar Komisyonu Raporları karara bağlanırken toplantıya MHP'nin grup sözcüsünün İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu tarafından değiştirilmesi damgasını vurdu AĞUSTOS ayı belediye meclis toplantısında imarla ilgili önemli kararlar ön plana çıktı. Ağırlıklı olarak Pancar Mahallesi'nde bulunan arazilerin imar durumlarının görüşüldüğü meclis toplantısı bazı gündem maddelerinin görüşülmesi için 2 oturum şeklinde gerçekleşti. [&hellip]

Torbalı Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında İmar Komisyonu Raporları karara bağlanırken toplantıya MHP'nin grup sözcüsünün İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu tarafından değiştirilmesi damgasını vurdu

AĞUSTOS ayı belediye meclis toplantısında imarla ilgili önemli kararlar ön plana çıktı. Ağırlıklı olarak Pancar Mahallesi'nde bulunan arazilerin imar durumlarının görüşüldüğü meclis toplantısı bazı gündem maddelerinin görüşülmesi için 2 oturum şeklinde gerçekleşti. Toplantı sonunda Pancar Mahallesi'nde bulunan arsa sahiplerinin imar katını4'ten 5'e çıkartılması talebi oy birliğiyle ret edildi. konuta uygun olarak imara açılan arazilerin sanayiye dönüştürülmesi de meclis üyeleri tarafından reddedilirken Ayrancılar'da bulunan Efeoğlu Dinlenme Tesisleri'nin ücret tarifesi açıklandı.

BAŞKANA YETKİ VERİLDİ

Torbalı Belediyesi tarafından herhangi bir taşınmazlarında hayvan pazarı ve toprak mahsülleri ile ilgili inşaların yapılması, buralarla ilgili devlet teşviki ve yardımı ile İZKA Kalkınma Ajansı vb. kurum ve kuruluşlardan destek alınması, bu ilgili kuruluşlarla ortak projeler ile ilgili protokol yapılması ve bu konularda belediye başkanına yetki verilmesi meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

MUTLU DİLEKÇE VERDİ

Torbalı Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Önemli gündem maddelerinin görüşüldüğü meclis toplantısına MHP İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu'nun verdiği dilekçe damgasını vurdu. İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu ve meclis üyeleri Tevfik Taner Aygüneş'le Yasemin Çimi arasında bir süredir yaşanan olaylarla gündeme gelen MHP'de kriz dün meclis toplantısında patlak verdi. MHP'li meclis üyeleri Aygüneş'le Çimi, bir diğer meclis üyesi Mehmet Vurur ve İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu'yla sohbet dahi etmezken, toplantı öncesi Mutlu'nun meclis başkanlığına verdiği dilekçe okundu. Yurdadoğ Mutlu, belediye seçimlerinden beridir MHP grup sözcülüğü yapan Tevfik Taner Aygüneş yerine, grup sözcülüğüne Mehmet Vurur'un getirildiğine dair dilekçesi mecliste şaşkınlık yarattı. Mehmet Vurur ilk meclis sözcülüğünü yaparken meclisin ardından da MHP'li meclis üyeleri Tevfik Taner Aygüneş'le Yasemin Çimi'nin meclis salonunu oldukça keyifsiz terk etmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Bakmadan Geçme