MHP’den polis ve sağlıkçılara destek mesajı

Torbalı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muhammet Oral, sağlık çalışanları ve polislere koronavirüs salgınında destek mesajı vermek amacıyla Torbalı Devlet Hastanesi, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğünün girişine pankart astı

Koronavirüs salgını sebebiyle hastanelerdeki çalışma temposu iki katına çıktı. Virüsün bir an önce kontrol altına alınarak vaka sayının en aza indirilmesi amacıyla izinler iptal edilerek hastanelerde tam kadro sağlık hizmeti verilmeye başlandı. Virüs de erken tanı konulması için her gün binlerce test yapılarak durumu kötü olan hastalara plazma tedavisi uygulanıyor. Koronavirüsün yayılma hızını durmak amacıyla belirli yaş gruplarına sokağa çıkma yasağı getirildi. Kısmi sokağa çıkma yasağının kapsamı genişletilerek haftanın belirli günlerinde 31 ilde uygulanmaya devam ediliyor. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerden çıkamayanların ihtiyaçlarının karşılanması için ülke çapında vefa sosyal destek birimleri kuruldu. Vefa sosyal destek birimlerinde görevli olan polis, jandarma ve belediye personelleri ihbar hattına gelen her isteği temin ediyor. Torbalı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı da ilçedeki vefa sosyal destek birimi ve sağlık çalışanlarının motivasyonunu yükseltmek üzere pankart hazırladı.
'ONLARA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ'
Torbalı Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri tarafından yaptırılan pankartlarda 'Biliyoruz çok yoruldunuz, sizleri ve emeklerinizi unutmayacağız. Evdeyiz ama aklımız sizde' mesajı verildi. Pankartlar Torbalı Devlet Hastanesinin iki giriş noktasına ve Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğünün önüne asıldı. Torbalı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muhammet Oral asılan pankartlarla ilgili olarak 'Koronavirüs ile mücadelede sağlık çalışanlarımız virüsün bulaştığı insanları iyileştirmek için yoğun bir emek sarf ediyor. Polislerimizde özellikle sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde ve topluma açık alanlarda sosyal mesafe, maske takımı noktasında denetimler yaparak virüse karşı ve adli olaylara müdahale ediyor. Onların yanında olduğumuzu belirtmek ve moral olması için böyle bir çalışma yaptık. Hepsine Allah kolaylık versin onlara çok şey borçluyuz' dedi.

Bakmadan Geçme