Minik parmaklar kemani aglatiyor

Turuncu Kültür Sanat Akademisi'nde açilan kursta simdiye kadar 20 ögrenci keman çalmayi ögrendi. Keman egitimleri ise Hüseyin Tolu tarafindan veriliyor. ILÇENIN tek sanat merkezi olma özelligini tasiyan Turuncu Kültür Sanat Akademisi'nde verilen egitimlerde bir çok ögrenci sanatin çesitli dallarinda egitimler görüyor. Baleden keman kursuna kadar kurum içerisinde verilen egitimlerde ögrenciler uzman egitimciler tarafindan kurs görüyor. [&hellip]

Turuncu Kültür Sanat Akademisi'nde açilan kursta simdiye kadar 20 ögrenci keman çalmayi ögrendi. Keman egitimleri ise Hüseyin Tolu tarafindan veriliyor.

ILÇENIN tek sanat merkezi olma özelligini tasiyan Turuncu Kültür Sanat Akademisi'nde verilen egitimlerde bir çok ögrenci sanatin çesitli dallarinda egitimler görüyor. Baleden keman kursuna kadar kurum içerisinde verilen egitimlerde ögrenciler uzman egitimciler tarafindan kurs görüyor. Kurum içerisinde verilen keman kurslarina ise ilgi oldukça yogun. Turuncu Kültür Sanat Akademisi'nde simdiye kadar 20 ögrenci keman çalmayi ögrendi. Keman egitimleri ise Hüseyin Tolu tarafindan veriliyor.

SANATIN HER DALINDA EGITIM

TORBALI'da kuruldugu günden beri büyük bir boslugu dolduran Turuncu Kültür Sanat Akademisi, ilçede sanatin birçok dalinda egitim veriyor. Kurum içerisinde verilen sanatsal kurslarin içerisinde ise en çok ilgiyi keman kurslari görüyor. Verilen kaliteli egitimler sayesinde ögrenciler, keman çalmayi ögreniyor. Basarili egitimci Hüseyin Tolu tarafindan verilen derslerde ögrenciler keman çalmanin bütün inceliklerini ögreniyor. Derslerde egitim gören ögrencilere öncelikle nota dersleri veriliyor. Nota derslerinin yani sira keman tutma, yay tutma gibi derslerde tüm detaylari ile ögrencilere ögretiliyor.

KEMAN ÇALMAK YETENEK VE EGITIM ISTER

KURUM içerisinde egitim gören ögrencilerden olan 13 yasindaki Pelin Dogan, aldigi egitim ile kemani çok güzel bir sekilde çalarak dinleyenleri mest ediyor. Keman çalmanin çok zor oldugunu, 45 aylik bir egitim sonrasinda çalinabilecegini söyleyen keman egitmeni Hüseyin Tolu, 'Keman çalmak için insanin çok iyi bir egitimden geçmesi gerekir. Burada verdigimiz egitimler sayesinde ögrencilerimize keman çalmayi kisa zaman içerisinde ögretiyoruz. Pelin de kemani sifirdan çalmayi ögrenen ögrencilerimizden bir tanesi. Veliler çocuklarini ilerleyen yillarda sanata yönlendirilmesi adina kurslara gönderiyorlar. Bu çok iyi bir gelisme. Sanata olan ilgi her geçen gün daha da artiyor' diyerek sözlerini noktaladi.

Bakmadan Geçme