Murat Müdür'den Sivereklilere ziyaret

Torbalı Siverekliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Arlı ve emniyet teşkilatı personeline çiğköfte ikramında bulundu

 Torbalı Siverekliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Arlı ve emniyet teşkilatı personeline çiğköfte ikramında bulundu. Yener, Arlı ve Torbalı ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisleri Atatürk Mahallesi'nde bulunan dernek binalarında ağırlayan Siverekliler, Dernek Başkanı Bahri Ağırtaş'ın kendi elleriyle yaptığı Urfa usulü etli çiğköfte ikram ettiler.

 

'ÇİĞKÖFTEMİZ ACIYDI AMA SOHBETİMİZ TATLIYDI'

Yener, Arlı ve Torbalı'da görev yapan polis memurlarının derneklerine yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Torbalı Siverekliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahri Ağırtaş, 'Torbalı'da bulunan bir yöre derneği ve sivil toplum kuruluşu olarak dernek üyelerimiz, hemşerilerimiz, bizim dışımızda kalan STK'lar'ın yanı sıra ilçemizde görev yapan devlet insanları ve kamu personelleri ile de yakın ilişkiler kurmak istiyoruz. Bugün bizleri ziyaret eden Sayın Emniyet Müdürümüz Muhittin Murat Yener Bey, Sayın Emniyet Müdür Yardımcımız Engin Arı Bey ve onlara eşlik ederek bizleri şereflendiren polis memuru arkadaşlarımıza yöresel yiyeceklerimizden biri olan çiğköfte ikramında bulunduk. Belki çiğköftemiz acı idi ancak sohbetimiz oldukça tatlıydı. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Torbalı Siverekliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulunan Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Arlı, dernek yöneticilerine çiçek takdiminde bulunmayı ihmal etmezken, ziyarete ilişkin hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadılar.

Bakmadan Geçme