Nice nice yıllara…..

YAKLAŞIK 1 aydır yakalandığı lösemi hastalığı ile mücadele eden Zeki Ertik doğum gününü dün tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde kutladı. Torbalılıların yakından tanıdığı ve sevdiği isimlerden olan Zeki Ertik için Albaş Prestij Okulları'ndaki mesai arkadaşları sürpriz doğum günü etkinliği düzenledi. Ertik'e hasta yatağında pasta sürprizi yapıldı. Hastalığının başından bu yana yüksek morali ile çevresine [&hellip]

YAKLAŞIK 1 aydır yakalandığı lösemi hastalığı ile mücadele eden Zeki Ertik doğum gününü dün tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde kutladı. Torbalılıların yakından tanıdığı ve sevdiği isimlerden olan Zeki Ertik için Albaş Prestij Okulları'ndaki mesai arkadaşları sürpriz doğum günü etkinliği düzenledi. Ertik'e hasta yatağında pasta sürprizi yapıldı. Hastalığının başından bu yana yüksek morali ile çevresine de moral olan genç adam, bu sürpriz karşısında çok mutlu oldu.

KEMOTERAPİ SÜRÜYOR

Şu anda Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde kemoterapi tedavisi devam eden Zeki Ertik'in hastalığı normal seyrinde. Eşinin doğum gününde yüzlerce kutlama mesajı aldıklarını, sevildiklerini bilmenin kendilerine için büyük moral olduğunu söyleyen eşi Gonca Ertik, 'Şu anda her şey yolunda. Doktorlar tedavisinin de iyi gittiğini söylüyor. Bize hastalığın başından bu yana destek olan herkese teşekkür ediyoruz' dedi. Gonca Ettik, bu anlamlı günde eşi ve çocuğuyla daha nice mutlu yıllar yaşamayı arzu ettiklerini de sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme